Header Ons kantoor

Ons kantoor

RSP Makelaars is opgericht in 1988 als Van de Rijt Straates & Partners B.V. Al 35 jaar zijn wij één van de grotere makelaarskantoren in Zuid-Nederland. Ons werkterrein bestrijkt het totale gebied van commercieel vastgoed zoals kantoren, bedrijfsobjecten, showrooms, productie- en opslaghallen, gebouwen van overheid en andere niet-commerciële organisaties en winkelpanden op de betere locaties.

RSP Makelaars is volledig eigendom van de vennoten. Bewust hebben wij gekozen om zelfstandig en onafhankelijk te blijven. Hierdoor kunnen wij altijd optimaal en volledig voor onze opdrachtgevers werken zonder beperkingen vanuit groepsafspraken. Dit betekent niet dat we niet samenwerken, juist binnen ons zakelijke netwerk, maar ook bij NVM en RICS hebben wij een uitgebreide bron van relevante personen, bedrijven en instellingen waar wij afhankelijk van het advies een beroep op kunnen doen.

Wij werken vanuit het fraaie Rijksmonument aan de Koningsweg 66 in ’s-Hertogenbosch en vanuit de Lichttoren in Eindhoven.

  • Kantoor- en bedrijfshuisvesting, een belangrijke specialiteit.
  • Adviseur voor de Retailwereld.
  • Taxatie, zichtbare integriteit.
  • Van makelaar tot breed georiënteerde consultant.
  • Adviezen waar u baat bij heeft.

Contact opnemen

Heeft u vragen? Onze experts helpen u graag! Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.