Header Verhuren en verkopen

Verhuren en verkopen

Uw bedrijfspand verkopen

Bij het verkopen van uw bedrijfspand is het beste resultaat voor u ons uitgangspunt. Met dat doel voor ogen presenteren wij uw bedrijfspand op professionele en aantrekkelijke wijze. We belichten alle mogelijkheden en faciliteiten en de inzet van digitale technieken is een serieuze optie. Als makelaar adviseren wij u vanzelfsprekend over een realistische verkoopprijs. Als verbinder brengen wij koper en verkoper samen, en als uw partner gedurende het gehele traject nemen we u alle zorgen uit handen.

Een gestructureerd verkoopproces verloopt in fasen. Van het verkoopklaar maken van het betreffende pand tot aan de overdracht van het vastgoed. Denk hierbij aan:

  • Verzorgen van marketing en informatievoorziening naar kandidaat kopers.
  • Inschakelen van externe adviseurs, zoals notaris, milieuadviseur, fiscalist of veilingplatform.
  • Gesprekken voeren met kandidaat kopers en bezichtigingen verzorgen.
  • Onderhandelingen voeren om tot een optimaal resultaat te komen.

Uw bedrijfspand verhuren

Bij verhuren is naast de marketing van uw gebouw, zeker ook de kwaliteit van de huurder van groot belang. Het doel is een huurder te vinden die “past”. Zowel bij u als bij het gebouw. Wij beoordelen huurkandidaten op financieel vlak en kijken naar hun historie. De huurovereenkomst met bijbehorende garanties is voor ons het belangrijkste product dat wij leveren en onze specialisten zijn gedegen opgeleid en ervaren om u hierin zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze experts helpen u graag!

Maarten van Stratum

Retailmakelaar

Maak een afspraak met onze specialist

Met meer dan dertig jaar ervaring kunt u van RSP Makelaars verstand van zaken, kennis van de markt, betrokkenheid en een groot netwerk verwachten. Zuid- en West-Nederland zijn onze voornaamste werkterreinen, maar als bedrijfsmakelaar zijn we regelmatig een landelijke speler. We kunnen ons niet voor niets de grootste makelaar van Nederland noemen! Op één van onze locaties, in Eindhoven of Den Bosch, vertellen we u graag meer over onze diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken of vul ons online contactformulier in. U kunt ook alvast ons aanbod bekijken om te zien of er een object beschikbaar is wat past bij uw behoeften. Heeft u iets gezien wat u aanspreekt? Laat het ons dan direct weten!

Neem contact op