Header Medewerkers

Medewerkers

Antoon van de Water

Vennoot en bedrijfsmakelaar

Ik ben vanaf 1990 werkzaam bij RSP makelaars en sinds 2001 voorzitter van RSP Makelaars 's-Hertogenbosch C.V. Als makelaar ben ik voornamelijk actief op het gebied van kantoren, bedrijfshallen en beleggingen. Vaak ook betrokken bij huisvestingsadviezen en investeringsvraagstukken. Naast makelaardij ben ik verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken op kantoor, inclusief het financiële management.

Dirk van Beurden

Vennoot en retailmakelaar

Sinds 2000 in dienst bij RSP Makelaars 's-Hertogenbosch C.V. als adviseur in winkelpanden. In 2007 toegetreden als vennoot. Gespecialiseerd in de verhuur/verkoop en de aanhuur/aankoop van winkels en commerciële ruimten

Roy van Thiel

Vennoot en bedrijfsmakelaar

Sinds 1997 in dienst bij RSP Makelaars 's-Hertogenbosch en sinds 2007 toegetreden als vennoot. Als bedrijfsmakelaar actief in de regio Oss, Uden, Veghel en Schijndel.

Ronald Borrenbergs

Vennoot en retailmakelaar

Sinds 2001 werkzaam bij RSP en in 2007 toegetreden als vennoot. Werkzaam als retailadviseur gespecialiseerd in de commerciële begeleiding bij winkelcentrumontwikkelingen, zowel binnenstedelijk als vinexlocaties, herontwikkelingen van bestaande centra en uitbreidingen.

Mark van Zwam

Vennoot en retailmakelaar

Sinds 1998 actief bij RSP als adviseur in winkelpanden. In 2007 toegetreden als vennoot. Met name werkzaam ten aanzien van de landelijke winkelformules en de winkellocaties (A1 centra en stadsdeelcentra) in het zuiden van Nederland.

Johan Hemrica

Bedrijfsmakelaar

Reeds meer dan 22 jaar werkzaam bij RSP Makelaars en als bedrijfsmakelaar actief op het gebied van de verhuur en verkoop van bedrijfshallen, logistiek, kantoren, gronden en diverse soorten vastgoedbeleggingen in de grote regio Midden-Nederland. Het economisch zeer sterke gebied Rivierenland (waaronder o.a. Tiel, Geldermalsen, Zaltbommel, Waardenburg en Culemborg) behoort tot Johan zijn kerngebied. Vakkennis, ervaring maar ook een grote regionale bekendheid maken hem tot een gewaardeerde adviseur en makelaar.

Jasmijn Werner

Bedrijfsmakelaar

Kandidaat makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed, voornamelijk actief op het gebied van kantoren in de regio Den Bosch.

Mike van Riet

Bedrijfsmakelaar

Als bedrijfsmakelaar voornamelijk actief op het gebied van bedrijfshallen in de regio 's-Hertogenbosch.

Rens van der Helden

Trainee bedrijfsmakelaar

Trainee bedrijfsmakelaar.

Maarten van Stratum

Retailmakelaar

Sinds september 2010 in dienst bij RSP Makelaars 's-Hertogenbosch C.V. als adviseur in winkelpanden. Gespecialiseerd in de verhuur/verkoop en de aanhuur/aankoop van winkels en commerciële ruimten.

Chantal Ackermans

Office manager

Sinds augustus 2006 in dienst van RSP Makelaars als Office Manager. Eindverantwoordelijke voor het secretariaat. Tevens verantwoordelijk voor de huisvesting en de faciliteiten die nodig zijn om het pand aan de Koningsweg en hun gebruikers optimaal te laten functioneren. Daarnaast senior secretaresse van de afdeling Bedrijfs- en Retailmakelaardij.

Janet van Thiel

Managementassistente

Verantwoordelijk voor personeelszaken en de financiële administratie. Daarnaast senior secretaresse van de afdeling Bedrijfsmakelaardij.

Ghislaine Latupeirissa

Secreteresse bedrijfsmakelaardij

Secretaresse bedrijfsmakelaardij, afdeling kantoren en bedrijfsruimten.

Jill van Herpen

Secretaresse bedrijfsmakelaardij

Secretaresse bedrijfsmakelaardij, afdeling kantoren en bedrijfsruimten.

Danielle van de Wiel

Receptioniste

Receptioniste/telefoniste, werkzaam op maandag, dinsdag en vrijdag.

Celine Eberstadt

Receptioniste

Receptioniste/telefoniste, werkzaam op woensdag en donderdag.

Pascal van Boxtel

Directeur taxaties

Als Hoofd Taxaties & Vastgoedadvies werkzaam en betrokken bij taxatie- en adviesopdrachten voor uiteenlopende nationale en internationale organisaties, waaronder banken, (beursgenoteerde) fondsen, institutionele beleggers, woning-corporaties, maar ook voor professionele particulieren. Verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken van RSP Taxaties & Vastgoedadvies.

Michiel Verberne

Taxateur

Binnen RSP Taxaties & Vastgoedadvies voornamelijk betrokken bij taxaties van bedrijfs- en beleggingsobjecten, huurprijsaanpassingen, koopsomvaststelling, advisering bij specifieke zaken en onteigeningen. Met name actief in Midden- en Zuid-Nederland.

Vincent Luesink

Taxateur

Werkzaam als Taxateur en Vastgoedadviseur en zodoende betrokken bij taxatie- en complexe vastgoedvraagstukken voor uiteenlopende (inter)nationale organisaties en professionele particulieren.

Roald Voogt

Taxateur

Werkzaam als Taxateur en Vastgoedadviseur en zodoende betrokken bij taxatie- en complexe vastgoedvraagstukken voor uiteenlopende (inter)nationale organisaties en professionele particulieren.

Matthijs Dingemans

Assistent afdeling taxaties en derdejaars student Fontys Eindhoven, Vastgoed & Makelaardij.

Ellen Lamers

Secretaresse Taxaties

Secretaresse van RSP Taxaties & Vastgoedadvies.

Jeanine Pouw

Secretaresse Taxaties

Secretaresse van RSP Taxaties & Vastgoedadvies.