Header Huisvestingsbegeleiding

Huisvestingsbegeleiding

RSP Makelaars adviseert opdrachtgevers bij het aanhuren en de heronderhandeling van bedrijfsmatig vastgoed of winkelruimte. Het is essentieel dat de huisvesting ondersteunend werkt voor de bedrijfsvoering van een organisatie. Regelmatig komen we ondernemingen tegen die beperkt worden in hun ontwikkeling door de omvang, de structuur of de flexibiliteit van hun huisvesting. Om tot het juiste gebouw te komen wordt maatwerkadvies geleverd. 

Onderdeel van het huisvestingsproces is te starten met het inventariseren van de wensen van de opdrachtgever en het opmaken van een programma van eisen. Uiteraard zijn de tijdslijn, de te bepalen locatie en de presentatie van de mogelijkheden belangrijke factoren. Vervolgens gaan wij met de opdrachtgever diverse, mogelijk geschikte objecten bezichtigen en starten wij in overleg de onderhandelingsstrategie op, tot en met de uiteindelijke uitonderhandeling van het juiste huurcontract danwel koopovereenkomst.

 

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze experts helpen u graag!

Mark van Zwam

Vennoot en retailmakelaar

Maak een afspraak met onze specialist

Met meer dan dertig jaar ervaring kunt u van RSP Makelaars verstand van zaken, kennis van de markt, betrokkenheid en een groot netwerk verwachten. Zuid- en West-Nederland zijn onze voornaamste werkterreinen, maar als bedrijfsmakelaar zijn we regelmatig een landelijke speler. We kunnen ons niet voor niets de grootste makelaar van Nederland noemen! Op één van onze locaties, in Eindhoven of Den Bosch, vertellen we u graag meer over onze diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken of vul ons online contactformulier in. U kunt ook alvast ons aanbod bekijken om te zien of er een object beschikbaar is die past bij uw behoeften. Heeft u iets gezien wat u aanspreekt? Laat het ons dan direct weten!

Neem contact op