Header Huren / Kopen

Huren / Kopen

Bedrijfspand huren

Wanneer u als ondernemer op zoek bent naar flexibiliteit in uw bedrijfshuisvesting, kan huren een uitstekende oplossing zijn.

In ons gevarieerde aanbod vindt u bedrijfsobjecten zoals kantoorruimten, winkelpanden en bedrijfshallen. Wij verzorgen het complete plaatje. Van het eerste contact tot aan de sleuteloverdracht van het object. Ook daarna blijven wij bereikbaar èn beschikbaar. Wij ontzorgen u volledig met ons deskundige advies, integere, persoonlijke werkwijze en goede bereikbaarheid.

Bedrijfsontwikkelingen en -activiteiten in heel Brabant zijn ons werkterrein. Goede contacten, met onder meer lokale overheden, ondernemers en ondernemersverenigingen en lange termijn commitment is ons fundament. U vindt in ons een partner die weet wat er speelt.

Bedrijfspand kopen

In het zeer gevarieerde aanbod van bedrijfspanden in heel de regio, weten wij precies wat er speelt op de markt. Wij ondersteunen u bij het gericht zoeken naar de meest geschikte bedrijfsruimte. Het kopen van een bedrijfspand staat gelijk aan investeren in de toekomst van uw bedrijf. Ook het huren van een bedrijfsobject vraagt om kennis van zaken. Wij zijn uw professionele partner die u adviseert en begeleidt.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Onze experts helpen u graag!

Antoon van de Water

Vennoot en bedrijfsmakelaar

Maak een afspraak met onze specialist

Met meer dan dertig jaar ervaring kunt u van RSP Makelaars verstand van zaken, kennis van de markt, betrokkenheid en een groot netwerk verwachten. Zuid- en West-Nederland zijn onze voornaamste werkterreinen, maar als bedrijfsmakelaar zijn we regelmatig een landelijke speler. We kunnen ons niet voor niets de grootste makelaar van Nederland noemen! Op één van onze locaties, in Eindhoven of Den Bosch, vertellen we u graag meer over onze diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken of vul ons online contactformulier in. U kunt ook alvast ons aanbod bekijken om te zien of er een object beschikbaar is die past bij uw behoeften. Heeft u iets gezien wat u aanspreekt? Laat het ons dan direct weten!

Neem contact op