Bijsterhuizen 4004
Bedrijfshal Te huur

6604 LW Wijchen

Bijsterhuizen 4004

€ 92,50 p/m² p/j

Bekijk alle foto's (18)
Soort Bedrijfshal
Oppervlakte 2.049 m²

Omschrijving Bijsterhuizen 4004

Locatie
Dit hoogwaardige en nagelnieuwe distributiecentrum is recent gerealiseerd op een fraaie zichtlocatie, pal aan het Palkerplein op Bedrijventerrein Bijsterhuizen-Zuid, op de rand van Nijmegen en Wijchen. Dit kwalitatief hoogwaardige bedrijventerrein kent diverse gebruikers van naam waaronder het distributiecentrum van Soprema Nederland B.V. en de Huisman Group B.V. Het bedrijventerrein is zeer gunstig gelegen aan de N329 welke direct aansluit op de A73 (Nijmegen-Venlo) en de A50 (Nijmegen-Eindhoven).

Object
Dit hoogwaardig distributiecentrum is opgebouwd uit twee delen waarvan thans een separate magazijnruimte van circa 1.824 m² en circa 225 m² kantoor-/kantineruimte op de verdieping te huur wordt aangeboden. De magazijnruimte is voorzien van een overheaddeur op maaiveld. Er is een laadkadedeel dat voorziet in drie loadingdocks met levellers en shelters waarvan in overleg afspraken kunnen worden gemaakt over een gemeenschappelijk gebruik.

De magazijnruimte heeft een hoogte van maar liefst 10 meter! De magazijnruimte is reeds voorzien van gloednieuwe magazijnstellingen. Deze stellingen geven plek voor 2.275 Europallets van 180 cm hoog én 500 Europallets van 70 cm hoog. De liggers zijn te verplaatsen zodat ook 2.775 Europallets van 150 cm hoog of 2.275 Europallets van 200 cm hoog geplaatst kunnen worden. Een stellingenplan is aanwezig.

Er zijn nadere financiële afspraken te maken over over het in-/uitslaan van de pallets door verhuurder of medegebruik van de aanwezige Reachtruck.

Het complex is gelegen op een terrein is omheind met een hekwerk voorzien van ruimte elektrische rolpoort (12,5 meter). Het object is gelegen op een ruim perceel van 8.000 m².

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de magazijnruimte omvat onder meer:
- circa 10 meter vrije hoogte;
- mogelijkheid tot gezamenlijk gebruik loadingdocks met levellers en shelters;
- elektrisch bedienbare overhead op maaiveld (4 meter breed x 4,5 meter hoog);
- led-verlichting (200 Lux);
- gevlinderde betonvloer (draagkracht circa 4.000 kg/m²);
- 3 x 35 Ampère krachtstroomaansluiting.

Het opleveringsniveau van de kantoorruimte omvat onder meer:
- systeemplafond met led-verlichting;
- vloerverwarming;
- kabelgoot;
- toiletgroep;
- pantry.

Parkeren
Op het afsluitbare en omheinde terrein zijn ruime parkeermogelijkheden voor personenauto's.

Bestemming
Onderhavig object maakt onderdeel uit van vigerend bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Bijsterhuizen’ en heeft hierin Enkelbestemming: bedrijf 1 en als zodanig bestemd voor bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 2 t/m 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten, met uitzondering van risicovolle inrichtingen en geluidzoneringsplichtige bedrijven. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Bijsterhuizen 4004

Overdracht

Huurprijs
€ 92,50 p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwperiode
vanaf 2021 tm 2030

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
8.000 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.824 m²
Vloerbelasting
4000
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Logistieke functie
1

Kantoorruimte

Oppervlakte
225 m²
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer