Borchgrave 3-5
winkelruimte Te huur

5492 AT SINT-OEDENRODE

Borchgrave 3-5

€ 165,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (7)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 170 m²

Omschrijving Borchgrave 3-5

Locatie
In het centrum van Sint-Oedenrode is in de winkelstraat een winkelunit te huur tussen enerzijds de supermarkt Emté/HEMA en anderzijds tussen Albert Heijn/ Blokker.

De ligging aan het Kerkplein draagt bij aan de gezellige uitstraling van de Borchgrave waar, naast de lunchroom, ook winkels zijn gevestigd van Shoeby Fashion, Pearle, Bart's Retail, Primera, Zeeman Textiel en Eye Wish.

Object
De voor verhuur beschikbare unit aan de Borchgrave 3-5 (unit 10-11) is gelegen tegenover Pearle en Bart's Retail en beschikt over een oppervlakte van in totaal circa 170 m². Deze unit is eventueel te splitsen in een tweetal units van circa 85 m² met elk een front van circa 10 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, voorzien van winkelpui, huidige vloerafwerking, bouwplafond, bouwmuren, toilet en pantryopstelling en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
Zowel op de direct nabij gelegen parkeerterreinen op de Markt en bij de Emté, als op de Heuvel, zijn voldoende parkeerplaatsen waar vrij kan worden geparkeerd.

- flexibele huurvoorwaarden.
- aanvaarding op korte termijn mogelijk.
Lees meer

Kenmerken Borchgrave 3-5

Overdracht

Huurprijs
€ 165,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
170 m²
In units vanaf
85 m²
Verkoopvloer oppervlakte
170 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1000
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer