Friezenstraat 12
Bedrijfshal Te koop

5249 JS Rosmalen

Friezenstraat 12

€ 945.000,- k.k.

Bekijk alle foto's (18)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1979
Oppervlakte 2.803 m²

Omschrijving Friezenstraat 12

Locatie
Bedrijventerrein Kruisstraat te Rosmalen is gelegen nabij de op- en afrit (afslag Autotron) van en naar de A59, die via de Vliertwijksestraat te bereiken is. Op het bedrijventerrein zijn diverse bedrijven gevestigd die actief zijn in (groot)handel, distributie en/of lichte assemblage. Het bedrijventerrein heeft een functionele infrastructuur en kent royale percelen. De meeste bedrijven hebben een lokale tot regionale functie.

Object
Onderhavig object is gelegen op een perceel van 1.758 m² en is onderverdeeld in een bedrijfsruimte met een aangrenzend woonhuis. Het woonhuis kent een totale oppervlakte van circa 600 m² dat evenredig is verdeeld over drie lagen. Dankzij de overzichtelijke indeling biedt het diverse mogelijkheden om te gebruiken als kantoorruimte en showroom. De bedrijfsruimte van 445 m² is momenteel gescheiden door een tussenmuur (niet constructief) en beide ruimtes beschikken over een overheaddeur.

Buitenterrein
Het ruime buitenterrein is grotendeels voorzien van asfalt en deels ingericht als tuin. Achter de bedrijfsruimte is nog een Romneyloods aanwezig.

Bestemmingsplan
Het object valt binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Kruisstraat”, vastgesteld op 24-11-2010, waarin het de bestemming “Bedrijf” heeft gekregen en is als zodanig bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 tot en met 3 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten. Voor een afschrift van dit bestemmingsplan kunt u contact met ons kantoor opnemen.
Lees meer

Kenmerken Friezenstraat 12

Overdracht

Vraagprijs
€ 945.000,- k.k.
Status
verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1979
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.758 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
600 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte
445 m²
Verdiepingen
3

Terrein

Oppervlakte
1.758 m²

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer