Gasstraat-Oost 34
Bedrijfshal Te huur

5349 AV OSS

Gasstraat-Oost 34

€ 3.500,- p/m

Bekijk alle foto's (21)
Soort Bedrijfshal
Oppervlakte 443 m²

Omschrijving Gasstraat-Oost 34

Locatie
Op deze, wel zeer herkenbare, locatie in Oss op de kruising van de Gasstraat-Oost en de Landweerstraat-Zuid, ligt dit prachtige kantoor met bedrijfsruimte. De bereikbaarheid is optimaal via de N329 die op 100 meter afstand is gelegen. Dit is de 'Weg van de Toekomst' (www.wegvandetoekomst.nl) en sluit als tweemaal tweebaansweg direct aan op de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-Den Bosch).

Object
Dit pareltje van een bedrijfs-/kantoorruimte ligt direct aangrenzend aan de zeer herkenbare bedrijfsruimten van BOXSS, maar deze unit heeft toch een geheel eigen identiteit en eigen zelfstandige entree. De unit is enkele jaren geleden geheel gemoderniseerd en is thans nog in gebruik bij Doomtech, die de ruimte eind 2024/begin 2025 zal verlaten, waarna deze unit voor de verhuur beschikbaar komt.

De bedrijfsunit is geheel zelfstandig en voorziet in een mooie ruime entree met fraaie open trap naar de eerste verdieping met aansluitend op de begane grond een magazijn-/bedrijfsruimte (totaal 253 m²), die eveneens is voorzien van een toiletruimte en die vanuit twee zijden toegankelijk is via de ruime overheaddeuren. Op de verdieping is circa 190 m² moderne kantoorruimte is gesitueerd.

Opleveringsniveau
De kantoren zijn feitelijk direct te betrekken en hebben een zeer modern en hip voorkomen. De ruimtes zijn onder andere voorzien van een moderne gietvloer, strak systeemplafond met ledverlichting, c.v.-installatie met radiatoren, airco-units per kantoorruimte, moderne keukenopstelling en moderne toiletgroep.
De bedrijfsruimte kent een volledig opleveringsniveau en is onder andere voorzien van een betonvloer, twee elektrisch bedienbare overheaddeuren, ledverlichting, gasheater, toiletruimte en krachtstroom.

Het volledige pand is door de huidige huurder voorzien van een modern elektronisch toegangssysteem met alarminstallatie.

Parkeren
Direct voor de deur is een ruim verhard parkeerterrein aangelegd, met zes parkeerplaatsen voor eigen gebruik.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Moleneind, Landweer en Danenhoef - Oss - 2011' en heeft hierin de Enkelbestemming Bedrijf -3 met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.2. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Gasstraat-Oost 34

Overdracht

Huurprijs
€ 3.500,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 775,00

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
13.450 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
253 m²
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry

Kantoorruimte

Oppervlakte
190 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer