Griekenweg 20
Bedrijfshal Te huur

5342 PZ OSS

Griekenweg 20

€ 6.250,- p/m

Bekijk alle foto's (7)
Soort Bedrijfshal
Oppervlakte 791 m²

Omschrijving Griekenweg 20

Locatie
De locatie van dit fraaie in aanbouw zijnde bedrijfsgebouw aan dé entree van Oss is uniek en geeft de ambitieuze ondernemer alle herkenbaarheid die daarbij wenselijk is. Aan de ene kant een optimale zichtlocatie voor uw bedrijf aan 'De Weg van de Toekomst' en anderzijds optimale bereikbaarheid voor vrachtvervoer aan de Griekenweg. Via de Juliansingel rijdt men via 'De Weg van de Toekomst' binnen enkele autominuten de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A59 (Oss-Den Bosch) op.

Object
Het gebouw dat hier gerealiseerd wordt, is sinds eind 2023 het nieuwe onderkomen voor Kemkens Solar, maar daarnaast is er ook ruimte voor een nieuwe ondernemer. Direct grenzend aan het gebouw van Kemkens Solar bieden wij thans circa 391 m² kantoorruimte in drie bouwlagen en circa 400 m² magazijnruimte voor de verhuur aan.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de kantoorruimte omvat in principe o.a. andere een systeemplafond met ledverlichting, verwarming en koeling, kabelgoten, zonnescreens, toiletgroep per bouwlaag, kantine met keukenopstelling en pantry per bouwlaag.

Het opleveringsniveau van de magazijnruimte omvat een betonvloer (3.000 kg/m²), elektrisch bedienbare overheaddeur, ledverlichting en diverse krachtstroomaansluitingen (3x25 Ampère).

Het gebouw kent echter vele invulmogelijkheden en inspraak in het opleveringsniveau is thans nog mogelijk.

Parkeren
Direct voor en rondom het pand zijn, op eigen terrein, parkeermogelijkheden.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan MoLaDa (Moleneind, Landweer en Danenhoef) - 2011 en heeft hierin de bestemming “Bedrijf-3” met functieaanduiding 4.1 en geluidszoneringsplichtige inrichtingen uitgesloten. Het object is als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorieën 2 en 3.1, 3.2 en 4.1 van de milieuzoneringslijst. Detailhandel in ABC-goederen, grove bouwmaterialen, vijvers, zwembaden, landbouwwerktuigen, tuinhuisjes, keukens, badkamers, tegels en sanitair zijn deels toegestaan. Een kopie van dit bestemmingsplan is op verzoek verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Griekenweg 20

Overdracht

Huurprijs
€ 6.250,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwperiode
vanaf 2021 tm 2030
In aanbouw
ja

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
4.463 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
400 m²
Vrije hoogte
950
Vrije overspanning
13
Vloerbelasting
3000
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Bouwhoogte
950

Kantoorruimte

Oppervlakte
391 m²
Verdiepingen
3

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer