Helvoirtseweg 122
winkelruimte Te huur

5263 EH VUGHT

Helvoirtseweg 122

€ 30.000,- p/j

Bekijk alle foto's (12)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 195 m²

Omschrijving Helvoirtseweg 122

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte is gelegen aan de Helvoirtseweg, die in het verlengde van de A65 (Vught- Tilburg) ligt. Het is een belangrijke doorgaande weg van het centrum van en naar en de woonwijken. Het pand is bijzonder aantrekkelijk gesitueerd op korte afstand van uitvalswegen, winkels, scholen, het NS-station en het centrum van Vught, met diverse voorzieningen als winkels, (eet)cafés, restaurants en openbare voorzieningen.

Object
De commerciële ruimte bestaat in totaliteit uit circa 195 m², dit betreft de winkelruimte aan de voorkant met kantoor en keuken. Aan de achterzijde van het pand is een separate ruimte (voorzien van pantry en toilet) te huur van circa 59 m². Onderhavige commerciële ruimte kan voor zowel detailhandel als voor horeca-activiteiten gebruikt worden.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau wordt in overleg tussen verhuurder en huurder bepaald. Verhuurd wordt het casco, waarbij de door de vorige huurder aangebrachte voorzieningen eventueel ter overname zijn.

Parkeren
Voor de commerciële ruimte liggen drie parkeerplekken die toebehoren aan het gehuurde. In de omgeving zijn tal van (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig.

Aanvaarding
Per direct.
Lees meer

Kenmerken Helvoirtseweg 122

Overdracht

Huurprijs
€ 30.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1906 tm 1930

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
195 m²
In units vanaf
195 m²
Verkoopvloer oppervlakte
185 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
650
Horeca toegestaan
Ja
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Lees meer