Keizersgracht 22
winkelruimte

5611 GD Eindhoven

Keizersgracht 22

verhuurd

Bekijk alle foto's (9)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1930
Oppervlakte 79 m²

Omschrijving Keizersgracht 22

Locatie
Het object is gelegen in hartje centrum, direct aan de drukbezochte Keizersgracht welke enerzijds grenst aan het kernwinkelgebied en anderzijds aan het winkelgebied De Bergen. Direct nabij treft u een mix aan winkels en horeca, wij benoemen onder andere bioscoop LAB1, bierbrouwerij Van Moll, Chidoz, kapsalon Tino Novelli en La Cubanita. De commerciële ruimte is goed bereikbaar met het eigen vervoer en eveneens met het openbaar vervoer. Tevens is er direct nabij de mogelijkheid voor laden- en lossen.

Object
De bij 'All Vintage' in gebruik zijnde winkelruimte komt beschikbaar wegens verhuizing en kan gebruikt worden conform bestemming ‘centrum’, hieronder valt onder andere detailhandel, horeca, dienstverlening, kantoor, alsmede praktijkruimte of cultuur en ontspanning. Voor meer informatie omtrent de gebruiken alsmede de bijbehorende voorschriften kunt u contact met ons opnemen of met gemeente Eindhoven.

Opleveringsniveau
De ruimte is momenteel in gebruik als winkelruimte (detailhandel). Vertrekkende huurder kan in overleg zaken aanbieden die ter overname aangeboden kunnen worden. Uitgaande van een basis opleveringsniveau zonder ter overname aan te bieden zaken, is de ruimte voorzien van:
- karakteristiek houten kozijnen en glazen voorpui met deur (o.a. ook glas in lood ramen);
- gietvloer in de winkelruimte;
- pantry voorzien van wasbak en kraan;
- toilet met fontein;
- kelder van circa 25 m² groot ten behoeve van opslag e.d.

Verbruikskosten
Gas- en waterverbruik worden verrekend middels een verdeelsleutel en/of tussenmeter met contractant van de bovenwoning.
Elektra dient huurder per datum huuringang op eigen naam te stellen en rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstantie te voldoen.

Parkeren
Er zijn geen parkeerplaatsen inbegrepen. In de directe omgeving kan er betaald geparkeerd worden bij P1 Hooghuisstraat of de parkeerplaats te Keizersgracht. Verder goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met direct nabij het object een bushalte. Daarnaast bevinden zich het busstation en het NS Centraal Station Eindhoven zich op 8 minuten loopafstand.
Lees meer

Kenmerken Keizersgracht 22

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 960,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1930
Bouwperiode
vanaf 1906 tm 1930

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
79 m²
In units vanaf
54 m²
Verkoopvloer oppervlakte
54 m²
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer