Ketelmeer 5
Bedrijfshal Te huur

5347 JX Oss

Ketelmeer 5

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (15)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2005
Oppervlakte 1.974 m²

Omschrijving Ketelmeer 5

Locatie
Dit opvallende bedrijfsgebouw is gelegen op bedrijventerrein De Geer in Oss. Pal aan de provinciale weg N329, te midden van grote internationale farmaceutische bedrijven als Hospital Logistics, Aspen maar ook internationale bedrijven zoals VOS Logistics, VG Systems en Spectro B.V. Via de N329 ('Weg van de Toekomst') zijn de A50 (Emmeloord - Nijmegen-Eindhoven) en de A59 (Oss-’s-Hertogenbosch) in enkele minuten bereikbaar.

Object
Dit bedrijfspand maakt onderdeel uit van een groter bedrijfscomplex dat medio 2005 gebouwd is. Het gebouw valt op door de locatie, maar ook door het enorme front, de mooie vijverpartij en de rode loopbrug die beide gebouwen als een ware eyecatcher met elkaar verbindt. Ketelmeer 5 (totaal 1.974 m², verdeeld over kantoren (circa 724 m²) en produktie- en magazijnruimte (circa 1.250 m²)) is separaat te huur en omvat globaal:

Begane grond:
Kantoor/kantine : circa 500 m²;
Produktieruimte : circa 181 m²;
Magazijnruimte : circa 381 m²;
Expeditieruimte: circa 187 m².

Verdieping:
Produktieruimte : circa 501 m²
Kantoren : circa 224 m².

De kantoorruimte op de begane grond van het Ketelmeer 5 is thans ingedeeld met kantoorkamers, maar dit was voorheen een grote open cleanroom en deze is als zodanig ook weer in die staat terug te brengen. De produktieruimte op de eerste verdieping is nog als cleanroom te gebruiken . De cleanroom betreft een ISO klasse 7 cleanroom.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de magazijnruimten omvat onder andere een monoliet afgewerkte betonvloer, TL-verlichting, verwarming middels stralingspanelen en krachtstroompunten (3 x 125 Ampère/380-400 volt). De magazijnruimte heeft een vrije hoogte van circa 9 meter en is van de expeditieruimte gescheiden middels brandwerende snelloopdeur. De expeditieruimte is voorzien van een expeditiekantoor, een kleine kantineruimte met een pantry en een oplaadpunt voor heftrucks. De expeditieruimte wordt gedeeld met de gebruiker van het overige deel van het complex.

De kantoorruimte is voorzien van een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, verwarming/koeling via airco-units, kabelgoten, toiletgroep per bouwlaag en een ruime kantine met keukenopstelling op de begane grond.

Parkeren
Op eigen terrein direct voor het pand zijn 20 parkeerplekken voorhanden en tevens is er voorzien in een overdekte fietsenstalling. Aan de linkerzijde van het gebouw ligt een onverhard perceel wat geschikt is voor uitbreiding van het parkeerterrein.

Vigerend bestemmingsplan
Het complex is gelegen in het bestemmingsplan 'Elzenburg - De Geer - Oss - 2011' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf - 2' en als zodanig bestemd voor:
- uitsluitend bedrijven die voorkomen in de categorieën 1 tot en met 3 van de milieuzoneringslijst zijn toegestaan;
- detailhandel in ABC-goederen, grove bouwmaterialen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes;
- detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m² mag bedragen;
- detailhandel als nevenactiviteit bij verhuurbedrijven voor bouwgereedschappen en bouwbenodigdheden.
Een kopie van dit bestemmingsplan alsmede milieuzoneringslijst zijn op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Ketelmeer 5

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2005

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.250 m²
Vrije hoogte
900
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Bouwhoogte
900

Kantoorruimte

Oppervlakte
724 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer