Kievitsven 66F
Bedrijfshal Te koop

5249 JK ROSMALEN

Kievitsven 66F

€ 245.000,- k.k.

Bekijk alle foto's (6)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2009
Oppervlakte 228 m²

Omschrijving Kievitsven 66F

Locatie
Het bedrijfsverzamelgebouw waarvan het object deel uitmaakt, is gelegen op bedrijventerrein Kruisstraat II te Rosmalen. Dit moderne bedrijventerrein huisvest een variëteit aan bedrijven die veelal een lokale tot regionale functie vervullen.

De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Vliertwijksestraat, die aansluit op de A59 in de richting 's-Hertogenbosch-Oss/Nijmegen en ten westen aansluit op de A2, van waaruit een groot aantal plaatsen snel te bereiken is. Ook per openbaar vervoer is het object goed bereikbaar; op circa 10 minuten lopen is aan de Vliertwijksestraat een bushalte gesitueerd.

Object
Onderhavig object betreft Kievitsven 66F. De unit is volledig zelfstandig en zijn ingericht als kleine opslagunits verdeeld over drie lagen. Ze beschikken over een hydraulische goederenlift, camerabewaking, een elektronisch slotensysteem en een overheaddeur. Het object bestaat uit 27 individuele opslagruimtes.

Parkeren
Centraal op het bedrijventerrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd, die door de gebruikers en bezoekers van dit bedrijventerrein te gebruiken zijn.

Diverse
Onderhavig object is naar opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Kruisstraat en heeft hierin de bestemming Bedrijf. De bedrijfsunits zijn als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorie 2, alsmede productie gebonden detailhandel en webwinkels, zoals omschreven in de staat bedrijfsactiviteiten.
Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Kievitsven 66F

Overdracht

Vraagprijs
€ 245.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2009
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Bedrijfshal

Oppervlakte
228 m²

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer