Koeweistraat 6e
kantoorruimte Te huur

4181 CD Waardenburg

Koeweistraat 6e

€ 135,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (13)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2020
Oppervlakte 478 m²

Omschrijving Koeweistraat 6e

Locatie
Dit eigentijdse, veelzijdige kantoorgebouw, voorzien van o.a. een hoogwaardige showroomruimte en parkeergarage, bevindt zich in het centrum van Nederland op bedrijventerrein Slimwei in Waardenburg, direct aan de A2 (afslag 16) op de kruising met de A15. Het gebouw bevindt zich op een prominente zichtlocatie, waar dagelijks bijna honderdduizend passanten langskomen. Op Slimwei huisvesten bekende namen zoals Hitachi Transport Systems, BMW Story en De Arend. Door de strategische ligging is Waardenburg uitstekend bereikbaar vanuit alle richtingen, met steden als Utrecht, Den Bosch, Nijmegen-Arnhem en Rotterdam binnen handbereik.

Object
Het gebouw bestaat uit vier verdiepingen, waarvan er drie dienen als kantoor- en showroomruimte, en is opvallend gelegen langs de A2. Gebouwd in 2020, fungeert het als thuisbasis voor een gevarieerde mix van succesvolle bedrijven die de locatie en uitstraling ervan benutten als visitekaartje. De binnenkant van het gebouw is met zorg en aandacht ontworpen om een moderne en comfortabele (werk)omgeving te bieden. Ruim van opzet, met grote ramen over de volledige voor- en achtergevel, zorgt het voor veel natuurlijk licht, wat niet alleen bijdraagt aan een aangename werkomgeving en/of een opvallende showroom, maar ook aan een spectaculair uitzicht. Of de ruimte nu wordt gebruikt als kantoorwerkplek of showroom, de flexibele indeling en ruime open pantry/keukeninrichting bieden veel mogelijkheden. De indeling kan naar eigen wens worden aangepast, en indien gewenst, kunnen wij u in contact brengen met verschillende leveranciers om de ruimte volledig te personaliseren volgens eigen smaak en behoefte. Toegang tot de verdiepingen is mogelijk via een gezamenlijke representatieve entree met een personenlift, trap en goederenlift. Deze laatste is ruim genoeg om zelfs een auto in de ruimte te plaatsen. Kortom, dit moderne gebouw biedt een aangename werkomgeving voor bedrijven en organisaties die streven naar hoogwaardige werkplekken voor hun werknemers en een locatie die hun klanten verrast.

Oppervlakten
Voor verhuur is momenteel een zelfstandige ruimte beschikbaar op de tweede verdieping. Het beschikbare oppervlakte bedraagt circa 478 m² bvo.

Parkeren
Het omliggende, bij het gebouw behorende, buitenterrein, alsmede de ondergelegen parkeergarage biedt parkeergelegenheid voor uw medewerkers en bezoekers.

Contact
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Lees meer

Kenmerken Koeweistraat 6e

Overdracht

Huurprijs
€ 135,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2020
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Kantoorruimte

Oppervlakte
478 m²
In units vanaf
478 m²
Luchtbehandelingen
Airco, mechanische ventilatie
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming

Buitenruimte

Ligging
Kantorenpark
Lees meer