Kruisstraat 46
winkelruimte Te huur

5341 HE OSS

Kruisstraat 46

€ 1.450,- p/m

Bekijk alle foto's (7)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 100 m²

Omschrijving Kruisstraat 46

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen aan de de Kruisstraat dé hoofdentree naar het voetgangersgebied van het kernwinkelgebied van Oss en mét het voordeel van parkeren direct voor de deur. Het winkelaanbod is veelzijdig zo bevinden zich in de directe omgeving Bossbloemen, Fitboss Personal Training, KC Tennisshop en Erren-Ekstijn Schoenen. De locatie is als zodanig ook erg goed en herkenbaar te noemen.

Object
Deze fraai winkelruimte is voor de verhuur beschikbaar en heeft een oppervlakte van circa 100 m².

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau is volledig en is o.a. voorzien van een systeemplafond met verlichtingsarmaturen. Bij de entree van de winkel is een heteluchtgordijn geplaatst. Daarnaast beschikt de ruimte over pantry, alsmede toiletruimte met fonteintje.

Parkeren
Direct voor de deur bevinden zich voor het winkelpand (betaalde) parkeerhavens, aan de achterzijde aan de Nieuwstraat is een groot parkeerterrein gelegen (A. Jurgensplein).

Bestemming
Het pand is gelegen in het bestemmingsplan Centrum- Oss-2013 en heeft hierin de bestemming Centrum - Kernrandgebied en als zodanig bestemd voor detailhandel, horeca tot en met categorie 3, dienstverlening, kantoren, cultuur en ontspanning en maatschappelijk. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Kruisstraat 46

Overdracht

Huurprijs
€ 1.450,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1945 tm 1959

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Verkoopvloer oppervlakte
100 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
350
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer