Langstraat 42
winkelruimte Te huur

6001 CW WEERT

Langstraat 42

€ 60.000,- p/j

Bekijk alle foto's (5)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1970
Oppervlakte 402 m²

Omschrijving Langstraat 42

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen in de Langstraat, de hoofdwinkelstraat van Weert. Betreffende winkelruimte bevindt zich nabij Blokker, Esprit, Score en Dean Mode. De Langstraat wordt voor het overige gekenmerkt door de winkels van Etos, Rituals, Douglas, MS Mode, Hunkemöller, et cetera. Het primaire verzorgingsgebied van de gemeente Weert telt circa 44.000 inwoners. Het secundaire verzorgingsgebied is door onder meer het Belgische achterland vele malen groter.

Object
De voor verhuur beschikbare ruimte bestaat uit circa 402 m² winkelruimte op de begane grond met circa 280 m² kelderruimte die bijvoorbeeld kan worden aangewend als opslaggelegenheid. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om de begane grond aan de achterzijde uit te breiden zodat er een winkelruimte ontstaat van in totaal circa 700 m².

Met circa 20 meter winkelfront aan de zijde van de Langstraat heeft het object veel attentiewaarde. Het gehuurde beschikt bovendien over laad- en losmogelijkheden aan de achterzijde.

De tot het object behorende etages behoren NIET tot het gehuurde en worden momenteel herontwikkeld tot woonappartementen.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco waarbij in overleg met de huurder afspraken gemaakt kunnen worden voor het optimaliseren van de bestaande pui. De commerciële ruimte is verder voorzien van aansluitingen voor de nutsvoorzieningen tot in de meterkast en aansluitingen voor toilet en pantry; de overige voorzieningen zijn in overleg met verhuurder nader te bepalen.

Parkeren
Mede door de op loopafstand gelegen parkeergarage Ursulinen en Muntpassage zijn er meer dan voldoende parkeerplaatsen (betaald) in de directe nabijheid aanwezig. Bovendien bevindt de commerciële ruimte zich op loopafstand van het NS-Station.
Lees meer

Kenmerken Langstraat 42

Overdracht

Huurprijs
€ 60.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1970

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
402 m²
In units vanaf
402 m²
Verkoopvloer oppervlakte
402 m²
Overname prijs
1
Verdiepingen
1
Frontbreedte
2000
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer