Meiveld 9a
winkelruimte Te huur

5501 KA Veldhoven

Meiveld 9a

€ 29.650,- p/j

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 152 m²

Omschrijving Meiveld 9a

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van het City Centrum in Veldhoven. Dit centrum vormt het middelpunt van Veldhoven. Naast publieksgerichte voorzieningen zoals het Gemeentehuis, theater De Schalm, de bioscoop en overige horeca, ambacht en dienstverlening bestaat het aanbod van het City Centrum uit circa 6.000 m² aan dagelijkse artikelen (supermarkten, verszaken, drogisterijen). De overige 11.000 m² bestaat uit modisch en overig niet-dagelijks aanbod. Veldhoven heeft circa 45.000 inwoners.

Object
De circa 152 m² grote winkelruimte bevindt zich in het niet-overdekte gedeelte op de kop van het Meiveld direct naast Albert Heijn en Gall & Gall en nabij C&A, Livera et cetera.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt als casco verhuurd, voorzien van pui met dubbele entree, afgedopte riolering, nutsvoorzieningen tot in de meterkast en afgewerkte betonvloer.

Parkeren
Het City Centrum beschikt over uitstekende parkeervoorzieningen. Direct aan de overzijde is de parkeergarage gelegen en grenzend aan de achterzijde van de winkel ligt een grote openbaar parkeerterrein (voor de eerste twee uur is het parkeren gratis - blauwe zone).

Overige
De winkelruimte is per direct te aanvaarden.
Lees meer

Kenmerken Meiveld 9a

Overdracht

Huurprijs
€ 29.650,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
152 m²
In units vanaf
152 m²
Verkoopvloer oppervlakte
152 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1000
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer