Messing 4
Bedrijfshal Te huur

5234 GC 'S-HERTOGENBOSCH

Messing 4

€ 90,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (14)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2021
Oppervlakte 600 m²

Omschrijving Messing 4

Locatie
Het betreft hier een nieuwbouw high-end bedrijfshallenobject gelegen op de hoek van de Larenweg en de Messing. De Larenweg vormt de hoofdas van het bedrijventerrein De Maaspoort. De bereikbaarheid is uitstekend vanweg de directe aansluiting op de A59 ('s-Hertogenbosch - Waalwijk), die even ten oosten overgaat in de A2 (Utrecht - Eindhoven). De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed te noemen. De Larenweg heeft veel capaciteit en een goede ambiance. Aan deze straat zijn onder meer vestigingen van H.E.K. Installatie Maatschappij, Colasit Holland, Praxis Bouwmarkt, en WEMO gevestigd.

Object
Deze nieuwbouw bedrijfsruimte beschikt over een totale oppervlakte van circa 600 m² verdeeld over twee verdiepingen, beide circa 300 m². Op de begane grond zijn twee nette toiletruimtes aanwezig. Middels een metalen trap bereikt men de eerste verdieping.

Het object is geschikt voor verschillende gebruikers, hierbij kan gedacht worden aan opslag, productie al dan niet in combinatie met kantoorruimte.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat en is voorzien van:
- ledverlichting;
- gevlinderde betonvloer (begane grond);
- loopdeur;
- brandslanghaspel;
- toiletruimte;
- trap naar eerste verdieping.

Parkeren
Direct voor het object zijn zes parkeerplaatsen gesitueerd.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Bedrijven terrein Treurenburg, Maaspoort, Hambakenwetering, Brabantpoort, De Brand, De Herven' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijventerrein' met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1 tevens bedraagt de maximale bouwhoogte 10 meter. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Messing 4

Overdracht

Huurprijs
€ 90,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2021
Bouwperiode
vanaf 2021 tm 2030

Bedrijfshal

Oppervlakte
600 m²
In units vanaf
600 m²
Voorzieningen
Lichtstraten, betonvloer, toilet

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer