Nieuwe Emmasingel 96-98
winkelruimte Te huur

5611 AM EINDHOVEN

Nieuwe Emmasingel 96-98

€ 94.400,- p/j

Bekijk alle foto's (8)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 236 m²

Omschrijving Nieuwe Emmasingel 96-98

Locatie
De bij Eddy's Outlet in gebruik zijnde winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Eindhoven en komt beschikbaar vanwege verhuizing. De aan de Nieuwe Emmasingel gelegen winkelruimte maakt onderdeel uit van het Emma District welke de verbinding vormt tussen enerzijds de winkelgebieden Piazza en anderzijds de Vrijstraat.

Andere gebruikers in de directe omgeving zijn Flying Tiger, Purdey, Livera, Simon Levelt, Vitamin Store, boekhandel Van Pierre et cetera.

In de voormalige V&D aan de overzijde worden eind 2021 de winkels opgeleverd aan Costes en Footlocker.

Object
De winkelruimte beschikt over een oppervlakte van circa 236 m² met een frontbreedte van circa 12 meter. Laden en lossen kan gedurende de venstertijden via de voorzijde en te alle tijden via de expeditie-gang aan de achterzijde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep met toilet en pantry-opstelling en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
Er zijn diverse mogelijkheden voor betaald openbaar parkeren, onder andere in de nabijgelegen parkeergarages van het Emma District, het Hooghuis en de Witte Dame.

Aanvaarding
Wegens de verhuizing van Eddy's Outlet komt de winkelruimte beschikbaar voor wederverhuur, moment van aanvaarding in overleg met zittend huurder nader te bepalen. Wel onder het voorbehoud van finale goedkeuring verhuurder ten aanzien van de branchering.
Lees meer

Kenmerken Nieuwe Emmasingel 96-98

Overdracht

Huurprijs
€ 94.400,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Winkelruimte

Oppervlakte
236 m²
Verkoopvloer oppervlakte
236 m²
Verdiepingen
1
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer