Pepijnstraat 7
winkelruimte Te huur

5921 HK VENLO

Pepijnstraat 7

€ 14.500,- p/j

Bekijk alle foto's (5)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 0 m²

Omschrijving Pepijnstraat 7

Locatie
De winkelruimte ligt op de kop van de entree van winkelcentrum De Wieënpassage, naast de druk bezochte lunchroom aan de zijde van de Kloosterstraat. Deze winkelstraat verbindt De Wieënpassage (met onder andere vestigingen van Jumbo supermarkt, Trekpleister, Hema, Blokker, Primera en Zeeman) met de Carleyspassage (met onder andere vestigingen van Action, Takko, Wibra en een in aanbouw zijnde nieuwe Jumbo supermarkt). Blerick kent een veelzijdig en uitgebreid winkelaanbod waardoor de circa 30.000 inwoners in hun eigen dorp kunnen slagen voor zowel de dagelijkse boodschappen als voor de aanvullende producten.

Object
De winkelruimte wordt op dit moment nog geëxploiteerd als kledingreparatiewinkel/stomerij en heeft een oppervlakte van circa 48 m² bvo en een behoorlijk front van circa 6 meter. Ondanks de enigszins geringe oppervlakte 'oogt' de ruimte groter vanwege de overzichtelijke rechthoekige vorm en is mede daardoor geschikt voor vele aanvullende branches.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in principe casco verhuurd, echter in huidige staat, leeg en bezemschoon, inclusief toilet en pantry en reeds aanwezige installaties opgeleverd.

Parkeren
Op het Schepenenplein en op het Wieënplein zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Op het Wieënplein wordt dit gereguleerd door middel van een blauwe zone en op het Schepenenplein is het parkeren volledig gratis.
Lees meer

Kenmerken Pepijnstraat 7

Overdracht

Huurprijs
€ 14.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Winkelruimte

Lees meer