kantoorruimte Te huur

5216 PP 'S-Hertogenbosch

Pettelaarpark 80

€ 125,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (12)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 787 m²

Omschrijving

Locatie
Pettelaarpark is direct aan de op- en afrit van de A2 gelegen en is dan ook uitstekend zichtbaar vanaf de snelweg. Al vele jaren is dit een van de meest prominente en succesvolle snelweglocaties van Nederland. Pettelaarpark vormt de zuidelijke entree van Den Bosch en de vestigingsfactoren voor autogerelateerde zakelijke dienstverleners zijn uitstekend. Tevens ligt op korte afstand de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, die met het uitstekende openbaar vervoer in enkele minuten bereikbaar is. Veel bezoekers aan de Bossche binnenstad maken volop gebruik van het Transferium op Pettelaarpark.

Pettelaarpark is van veraf te herkennen aan het 100 meter hoge Provinciehuis. De parkachtige opzet met moderne kantoorgebouwen en uitstekende voorzieningen, maken de locatie tot een aantrekkelijke omgeving voor versterking van de zakelijke contacten. Zakelijke bezoekers kunnen sfeervol lunchen, overnachten en vergaderen in het Mövenpick Hotel en het 9-holes golfpark is een unique selling point van de locatie. Pettelaarpark bestaat voornamelijk uit grotere gebouwen.

Object
Gebouw 8 (Pettelaarpark 80) heeft als naam Le Triangle gekregen en is op zichtlocatie aan de A2 gesitueerd. Het gebouw heeft een bijzonder hoogwaardige uitstraling. De representatieve entree is afgewerkt met duurzame materialen en beschikt over een receptiebalie. Daarnaast is op de begane grond een bedrijfsrestaurant aanwezig.

De multifunctionele indelingsmogelijkheden maken het mogelijk één of meerdere huurders te huisvesten, waarbij wij momenteel de allerlaatste unit ter grootte van circa 787 m² te huur kunnen aanbieden en deze is gesitueerd op de begane grond.

Servicekosten
Het exacte voorschot voor de energiekosten zal bepaald worden aan de hand van het alsdan geldende energietarief.
Voor de overige leveringen en diensten is het voorschot servicekosten € 25,00 per m² per jaar v.v.o. te vermeerderen met btw.

Opleveringsniveau
De basisoplevering van het kantoorgebouw is nagenoeg volledig vernieuwd en up-to-date. In overleg met de verhuurder kan het definitieve opleveringsniveau bepaald worden.

Parkeren
Le Triangle beschikt over een groot parkeerterrein van bijna 170 plaatsen (parkeernorm 1:37). In overleg met de verhuurder kan het aantal te huren parkeerplaatsen bepaald worden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Kantoorruimte

Oppervlakte
787 m²
In units vanaf
787 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften
Verzamelgebouw
Ja
Lees meer