Postelstraat 6d
winkelruimte Te huur

5711 EN Someren

Postelstraat 6d

€ 17.000,- p/j

Bekijk alle foto's (9)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 2002
Oppervlakte 80 m²

Omschrijving Postelstraat 6d

Locatie
De winkelruimte is gesitueerd in het drukste gedeelte van de Postelstraat, de A1 winkelstraat van Someren. Op dit gedeelte van de straat zijn onder andere vestigingen van Jumbo, Kruidvat, Intertoys, Takko fashion, Primera en vele andere landelijke filiaalbedrijven gevestigd, aangevuld met lokale ondernemers. Het verzorgingsgebied van de gemeente Someren telt circa 20.000 inwoners.

Object
Deze voormalige bakkerij heeft een oppervlakte van circa 80 m² bvo. Vanwege de hoeklocatie en zodoende het brede front, is de attentiewaarde enorm. De winkelruimte is voorzien van een dubbele entreedeur, het toilet en de pantryruimte zijn achter in de ruimte gesitueerd. De bevoorrading geschiedt aan de achterzijde van de winkel, via de Melchertstraat.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in principe casco verhuurd, echter in huidige staat, leeg en bezemschoon opgeleverd, voorzien van een toiletruimte, keukenblok en meterkast. De overige aanwezige installaties kunnen 'om niet' door huurder worden gebruikt, maar het onderhoud van de aanwezige installaties is voor rekening van huurder.

Parkeren
In het centrum van Someren zijn voldoende parkeerplaatsen voorhanden. In de Postelstraat is langsparkeren voor alle winkels mogelijk. Het parkeren wordt gereguleerd door middel van een blauwe zone.
Lees meer

Kenmerken Postelstraat 6d

Overdracht

Huurprijs
€ 17.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2002
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
80 m²
In units vanaf
80 m²
Verkoopvloer oppervlakte
80 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1500
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer