Promenade 75
kantoorruimte Te huur

5401 GM Uden

Promenade 75

€ 85.000,- p/j

Bekijk alle foto's (26)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2014
Oppervlakte 438 m²

Omschrijving Promenade 75

Inleiding
Uden is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente, gelegen in Noord-Brabant. De gemeente heeft nu ruim 42.000 inwoners en zal, na de fusie met de gemeente Maashorst, ruim 57.000 inwoners kennen. Het centrum van Uden heeft een bovenregionale aantrekkingskracht met daardoor een zeer groot primair verzorgingsgebied. Dat is goed terug te zien in het type landelijke retailers dat hier een vestiging heeft, zoals onder andere H&M, Amac en Costes. Er is een aanbod van ruim 300 winkels en horecagelegenheden in het centrum. Vrijdagavond is de (centrum)koopavond en iedere laatste zondag van de maand is een koopzondag.

Locatie
De unit is gelegen in een in 2014 gebouwd en in het centrum gelegen complex, bestaande uit een parkeergarage, twee verdiepingen commerciële invulling met daarboven vier lagen met woningen. In het complex zijn onder andere de H&M, Amac, Costes, T-mobile maar ook een restaurant gevestigd. Het complex heeft een moderne uitstraling en is onderhoudsvriendelijk. Het object is gesitueerd op een aantrekkelijke plek en maakt onderdeel uit van het voetgangersgebied, maar heeft toch een zichtlocatie vanaf de doorgaande weg.

Object
De aangeboden ruimte is thans nog verhuurd aan de Rabobank die op de locatie een bankkantoor heeft voor de dagelijkse bankzaken. Per 1 oktober 2024 komt deze voor de verhuur beschikbaar. Het betreft een commerciële ruimte met circa 280 m² op de begane grond en circa 158 m² op de verdieping. Door de halfronde vorm is er sprake van een zeer goede daglichttoetreding. De unit leent zich uitstekend voor een functie als (balie)kantoor, maar ook voor een 'reguliere' winkel.

Opleveringsniveau
In principe wordt de unit casco te huur aangeboden waarbij het huidige hoogwaardige opleveringsniveau en de indeling door de huidige huurder is aangebracht. Dit opleveringsniveau omvat onder andere een systeemplafond met ledverlichting, fraaie lichtarmaturen, vloerafwerking, luchtbehandeling voorzien van koelunits, elektra-, data- en telefonieaansluitingen, (glazen) scheidingswanden, toiletgroep, kantine met keukenopstelling en noodverlichting. Indien een kandidaat-huurder dit opleveringniveau wenst aan te passen is dat bespreekbaar. Uiteraard wordt de plaats waar de geldautomaten gepositioneerd waren, weer voorzien van glas.

Het aanwezige meubilair, verlichting, balie blijven in het gehuurde achter en mogen door een huurder 'om niet' worden gebruikt. De signing, kunst en Rabobank-aanduidingen worden nog verwijderd.

Parkeren
De parkeergarage is eigendom van de gemeente Uden en is gelegen op de tweede verdieping. Hier kan, tegen betaling, geparkeerd worden door winkelend publiek.

Bestemming
De commerciële ruimte is gelegen in het bestemmingsplan Centrumplan hoek Promenade Uden en heeft hierin de Enkelbestemming 'Centrum' en is als zodanig bestemd voor detailhandel, dienstverlening, horecabedrijven Categorie 1. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Promenade 75

Overdracht

Huurprijs
€ 85.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2014
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Kantoorruimte

Oppervlakte
438 m²
In units vanaf
438 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer