Siloweg
Bedrijfshal Te koop

5222 BM 's-Hertogenbosch

Siloweg

€ 250.000,- k.k.

Bekijk alle foto's (8)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2008
Oppervlakte 132 m²

Omschrijving Siloweg

Object
Meerdere bedrijfsunits te koop aan de Siloweg met een bruto aanvangsrendement van circa 5%. Voor een compleet beeld van de adressen, huurders en huurprijzen kunt u contact opnemen voor een prospectus.

Locatie 's-Hertogenbosch
De representatieve bedrijfsunits zijn gelegen op bedrijventerrein De Rietvelden aan de Siloweg. De Rietvelden is het grootste bedrijventerrein van ’s-Hertogenbosch, dat direct is gelegen aan de A59 en op relatief korte afstand van het stadscentrum.

Het gebied kenmerkt zich door de watergebonden bedrijven (containerterminal), transport, distributie en een autoboulevard. De Heineken brouwerij neemt een prominente positie in op De Rietvelden. Op enkele plaatsen zijn ook kleinschalige moderne bedrijfsruimten gerealiseerd.

De bereikbaarheid van de objecten kan als uitstekend worden beschouwd, de op- en afritten van de A59 zijn nabij de objecten gesitueerd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens uitstekend, op enkele minuten loopafstand is een bushalte gesitueerd. De Graaf van Solmsweg heeft 3 eigen parkeerplaatsen tot beschikking.

Opleveringsniveau
Het object wordt in een 'as-is, where is' staat opgeleverd.

Bestemming
Onderhavig object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld en heeft hierin de bestemming Bedrijventerrein met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 5.1. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Siloweg

Overdracht

Vraagprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2008
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
66 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
132 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer