Sniederslaan 9
winkelruimte Te huur

5531 EG Bladel

Sniederslaan 9

€ 18.000,- p/j

Bekijk alle foto's (10)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 2007
Oppervlakte 180 m²

Omschrijving Sniederslaan 9

Locatie
De winkelruimte is gesitueerd aan de Sniederslaan, dé winkelstraat in hartje centrum van de gemeente Bladel. De Sniederslaan is de rechtstreekse verbinding tussen de Markt en de Albert Heijn in de Sniederspassage. De Jumbo supermarkt is gevestigd aan de Gindrapassage, een zijstraat van de Sniederslaan. Vele landelijke filiaalbedrijven zoals Kruidvat, Hema, Blokker, Intertoys, Shoeby Fashion, Livera, Ter Stal Fashion en Takko Fashion hebben tevens een vestiging aan de Sniederslaan en in het gehele centrum zijn ruim 100 formules vertegenwoordigd. Het verzorgingsgebied van Bladel bestaat uit circa 40.000 consumenten.

Object
De winkelruimte bestaat uit circa 90 m² bvo op de begane grond en een grote kelderruimte van circa 60 m² bvo. De kelderruimte is opgedeeld in een opslagruimte en werkruimte/kantoor. Het geheel wordt geventileerd door middel van mechanische ventilatie. Aan de achterzijde, via een gezamenlijk binnenterrein, vindt de bevoorrading plaats door middel van een af te sluiten poort. Het ruime front van circa 6 meter is voorzien van een luifel.

Opleveringsniveau
Het object wordt in casco-staat verhuurd, maar in de huidige staat opgeleverd inclusief c.v.-installatie/airco, luchtgordijn, toilet en pantry.

Parkeren
Aan en rondom de Sniederslaan, Markt, Gindrapassage en Sniederspassage zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voorhanden. In het openbaar gebied wordt het parkeren gereguleerd door middel van een blauwe zone.
Lees meer

Kenmerken Sniederslaan 9

Overdracht

Huurprijs
€ 18.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2007
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
511 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
180 m²
In units vanaf
180 m²
Verkoopvloer oppervlakte
180 m²
Verdiepingen
2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer