Statenlaan 41--43
kantoorruimte Te huur

5223 LA 'S-HERTOGENBOSCH

Statenlaan 41--43

€ 175,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (22)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 634 m²

Omschrijving Statenlaan 41--43

Locatie
Het Paleiskwartier is inmiddels hét zakelijke hart van Den Bosch, gelegen aan de westelijke zijde van het Centraal Station. Met als belangrijke gebruikers het Ministerie van Justitie (Het Paleis van Justitie), maar ook Van Lanschot Bankiers, de IND, DAS Rechtsbijstand, Arcadis, Rabobank, Brabant Water en Enexis. Onlangs hebben Social Deal, BDO Accountants en Bouwbedrijf Van Wanrooij zich ook in het Paleiskwartier gevestigd.

Het Paleiskwartier heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijk gebied waar werken, wonen én ontspannen (lunch/diner/bioscoop) hand in hand gaan.

Tot slot is de bereikbaarheid uitstekend; zowel per openbaar vervoer als ook per eigen vervoer.

Object
Kantoorgebouw Le Carrefour fase 1 en 2 zijn in 2000 opgeleverd en in gebruik genomen. In de zomer van 2023 komt de gehele derde verdieping in fase 1 voor huur beschikbaar. De overige gebruikers zijn Avans Hogeschool, gemeente 's-Hertogenbosch, Brain Research Center en het Ministerie van Defensie.

De verdieping heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van in totaal circa 634 m², waarbij deelverhuur tot de mogelijkheden behoort.

Opleveringsniveau
Het basis opleveringsniveau van de kantoorverdieping bestaat uit een systeemplafond met inbouw ledverlichting, verwarming, luchtbehandeling met topkoeling, sanitaire ruimten en een pantry.

Handhaven en/of renovatie van het huidige inbouwpakket is een optie, maar ook het aanbrengen van een geheel 'nieuwe look' op het moment dat het huidige inbouwpakket de nieuwe huurder niet aanstaat. Nadere informatie is via ons kantoor te verkrijgen.

Energielabel A
Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel A.

Parkeren
Tot deze unit behoren negen eigen parkeerplaatsen, gelegen in de onder het gebouw aanwezige parkeergarage. Het aantal kan (op tijdelijke basis) uitgebreid worden naar twintig plaatsen.
Lees meer

Kenmerken Statenlaan 41--43

Overdracht

Huurprijs
€ 175,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Kantoorruimte

Oppervlakte
634 m²
In units vanaf
317 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Meetcertificaat
Ja

Buitenruimte

Ligging
Kantorenpark, in woonwijk
Lees meer