Stationsplein 22 11
winkelruimte Te huur

5611 AC EINDHOVEN

Stationsplein 22 11

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (11)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 100 m²

Omschrijving Stationsplein 22 11

Locatie
De voor verhuur beschikbare unit is gelegen op het Centraal Station van Eindhoven, dagelijks goed voor zo'n 65.000 treinreizigers, en uitsluitend bestemd voor detailhandel. Behoudens de diverse foodconcepten zoals Starbucks, Burger King, Smullers en Monkey Coffee treft u in de winkelgalerij ook de filialen van Etos, AKO, en AH to Go.

Object
De tot voor kort bij Erica's Drogisterij in gebruik zijnde winkelruimte beschikt over een front van circa 8,8 meter en een vloeroppervlak van circa 96 m². De unit is aan de hoofdas gelegen aan de zijde van het stadscentrum tussen de winkels van Sissy Boy, Servicepoint en Jumbo City. Mede door de ligging aan de hoofdas heeft u hier een maximale passantenstroom.

Het Station is dusdanig ingericht dat de winkel via een centraal dock kan worden bevoorraad.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt, exclusief de roerende zaken doch inclusief huidig aanwezig sanitair, vloer- en wandafwerking, plafondverlichting, luchtgordijn en luchtbehandelingsinstallatie.

Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast, centrale verwarmings-/koelinstallatie en sprinklerbasis met brandmeld- en ontruimingsinstallatie.

Aanvaarding
Per direct.
Lees meer

Kenmerken Stationsplein 22 11

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct
Servicekosten
€ 240,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Verkoopvloer oppervlakte
100 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
850
Lees meer