Wieenpassage 35
winkelruimte Te huur

5921 GD VENLO

Wieenpassage 35

€ 25.000,- p/j

Bekijk alle foto's (12)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 140 m²

Omschrijving Wieenpassage 35

Locatie
De winkelruimte ligt in de zeer druk bezochte Wieënpassage, hartje centrum van Blerick. De Jumbo supermarkt zorgt dagelijks voor een enorme consumentenstroom, die tevens de winkels van onder andere Hema, Blokker, Trekpleister, Primera en Durlinger Schoenen kan bezoeken. Door de vele beschikbare parkeerplaatsen direct voor de deur is het winkelcentrum uitstekend bereikbaar voor de boodschappenconsument. De winkelruimte ligt bij binnenkomst in de passage aan de rechterzijde direct tegenover het Wijnhuis. Blerick telt circa 35.000 inwoners die de dagelijkse boodschappen hoofdzakelijk in hun eigen dorp doen.

Object
De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 140 m² en een breed front van circa 7 meter. De mooie rechthoekige overzichtelijke indeling heeft aan de achterzijde (linkerkant) de opslagruimte met toilet, keukenblok en personeelsverblijf. De winkelruimte wordt in de huidige staat, leeg en bezemschoon opgeleverd, waarbij de huurder verantwoordelijk is voor alle aanwezige installaties.

Financieel
Huurprijs: € 25.000,00 per jaar, exclusief BTW.
Servicekosten: € 1.620,00 per jaar, exclusief BTW, ten behoeve van alle leveringen en diensten.
Promotiebijdrage: € 997,00 per jaar exclusief BTW, ten behoeve van promotionele activiteiten en aankleding van het winkelcentrum.

Parkeren
Direct voor het winkelcentrum, op het Wieënplein en aansluitend op de entree van de Jumbo en de passage, zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig, gereguleerd door middel van een blauwe zone. Aan de overzijde van de straat ligt het grote Schepenenplein die samen met het Wieënplein dient als parkeervoorziening voor het centrum van Blerick. Op het Schepenenplein kan men gratis parkeren.
Lees meer

Kenmerken Wieenpassage 35

Overdracht

Huurprijs
€ 25.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
140 m²
In units vanaf
140 m²
Verkoopvloer oppervlakte
140 m²
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Verdiepingen
1
Frontbreedte
700
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum
Lees meer