Winkelcentrum Valkenstaete
winkelruimte

5554 HL Valkenswaard

Winkelcentrum Valkenstaete

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (12)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 1.612 m²

Omschrijving Winkelcentrum Valkenstaete

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelunits maken onderdeel uit van het grotendeels overdekte Winkelcentrum Valkenstaete welke is gelegen in het hart van het centrum van Valkenswaard. De gemeente Valkenswaard heeft circa 30.500 inwoners en 14.000 huishoudens maar een beduidend groter verzorgingsgebied en bovendien een regionale functie voor de omliggende dorpen.

Objecten
Valkenstaete is onderdeel van de hoofdwinkelroute in het centrum van Valkenswaard. Het grotendeels overdekte winkelcentrum beslaat in totaal zo'n 5.200 m² en is met ruim 20 winkels een bepalende factor voor het winkelgebied. Door de ontsluiting aan een drietal zijden staat het centrum in directe verbinding met het parkeerterrein aan de Waalreseweg en de winkelstraten Eindhovenseweg en Corridor. Valkenstaete beschikt over een uitgebalanceerde mix van winkelier en biedt ook plaats aan bekende namen en ketens waaronder Blokker, Kruidvat, Pearle en de damesmodezaken van L'Abeille en Cecil. In de directe omgeving treft u de vestingen van Open 32, HEMA, Miss Etam, Hunkemöller, Nelson schoenen, ICI PARIS XL, Primera en Eye Wish. De voor verhuur beschikbare units variëren in metrage vanaf circa 54 m² tot en met 850 m² en zijn in nader overleg te aanvaarden.

Opleveringsniveau
De units worden opgeleverd in de staat waarin ze zich per de ingangsdatum van de huurovereenkomst bevinden. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Rondom het centrum van Valkenswaard is een aantal parkeerterreinen gesitueerd waar betaald kan worden geparkeerd. Eén van de parkeerterreinen bevindt zich aan de Waalreseweg (Zuid-ingang) waar tevens een gratis fietsenstalling bevindt.

Diversen
Daar de winkelunits onderdeel uitmaken van een deels overdekt winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing.
Lees meer

Kenmerken Winkelcentrum Valkenstaete

Overdracht

Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 18,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
1.612 m²
In units vanaf
54 m²
Verkoopvloer oppervlakte
1.612 m²
Verdiepingen
1
Lees meer