Winkelcentrum Woensel 65b
winkelruimte Te huur

5625 AD Eindhoven

Winkelcentrum Woensel 65b

€ 33.750,- p/j

Bekijk alle foto's (10)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1971
Oppervlakte 90 m²

Omschrijving Winkelcentrum Woensel 65b

Locatie
De voor verhuur beschikbaar komende winkelruimte is gelegen in Winkelcentrum Woensel, het stadsdeelcentrum van het Eindhovens stadsdeel Woensel. Het is na het centrum met circa 150 verkooppunten het tweede winkelhart van Eindhoven. Overige nabij gevestigde partijen zijn Hema, Rituals, Jack & Jones, ONLY, Holland & Barrett, MS Mode, Miss Etam, Kruidvat, T-Mobile et cetera.

Object
De wegens verhuizing van Lucardi beschikbare winkelruimte is gelegen aan de winkelas met Hema en C&A, naast de winkels van Cecil en Eyes & More. De winkelruimte heeft een begane grond van circa 90 m² en beschikt aan de achterzijde over goede laad- en losmogelijkheden.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. De winkelruimte wordt casco verhuurd, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Rondom het winkelcentrum is ruim voldoende parkeergelegenheid (circa 1.900 plaatsen) waar tegen betaling kan worden geparkeerd.

Diversen
Aanvaarding in nader overleg.
Lees meer

Kenmerken Winkelcentrum Woensel 65b

Overdracht

Huurprijs
€ 33.750,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 1.320,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1971

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
356 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
90 m²
In units vanaf
90 m²
Verkoopvloer oppervlakte
90 m²
Verdiepingen
1
Lees meer