Diensten

Verantwoordelijke bedrijfsmakelaars 


We zijn de grootste bedrijfsmakelaar in de regio ’s-Hertogenbosch op het gebied van bedrijfsvastgoed met bedrijfspanden, bedrijfsruimtes, showrooms, productie- en opslaghallen, overheidsgebouwen en zorggebouwen. Ons werkterrein ligt binnen het gebied Vianen, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Eindhoven, Tilburg en Raamsdonksveer. We voeren opdrachten uit en geven houtsnijdende adviezen met betrekking tot koop en verkoop, huur en verhuur, beleggingen en taxaties

Kortetermijndenken en –werken en langetermijndenken en –werken. Die mixture, daarin schuilt onze kracht. Als bedrijfsmakelaars voelen we ons verantwoordelijk voor onze klanten. Voor de resultaten die we boeken. Voor dat wat we nu bereiken, maar vooral ook voor de waarde die de deal op de lange termijn oplevert. Over de horizon heen kijken, ook dat is ons vak. Tevredenheid creëren die beklijft. 

We durven te zeggen dat ons makelaarsteam kwalitatief tot de top van Nederland behoort. Elf zeer ervaren en betrokken professionals, waarvan er vier beëdigd zijn. Zij weten wat er speelt in de markt, in ons uitgestrekte netwerk en bij onze opdrachtgevers.