Advies

Gedegen advies in bedrijfsvastgoed 


Als u vraagt wat ons overkoepelende product is, de gemeenschappelijke factor van al onze deeldisciplines, dan is het antwoord: advies. We zijn vastgoedadviseurs in de breedste betekenis van het woord. 

Regelmatig zitten we met partijen aan tafel zonder dat er sprake is van een concrete makelaarsopdracht. Wat zullen we doen? Hoe moeten we naar de toekomst kijken? Wat is wijsheid? Wat vindt u van onze gedachtes? Van onze plannen? Wat zullen we doen met deze locatie? Dat zijn de vragen die we op ons bord krijgen. Dankzij onze brede kennis en ervaring brengen wij een toegespitst maatadvies uit. Waarmee partijen weer door kunnen. 

Herontwikkeling, projectontwikkeling advies en ontwikkeling van bedrijfsterreinen, daarover wordt ons advies vaak gevraagd. Op het gebied van winkels worden we veelvuldig betrokken bij de branchering. 

Bedrijven die willen verhuizen schakelen ons steeds vaker in om een programma van eisen op te stellen. En om het meest geschikte object te zoeken. De volgende stap is dan het verwerven of huren. In dit totale traject zijn wij adviseur en uiteindelijk makelaar. Bij elke opdracht formeren we een team van specialisten met de voor die kwestie benodigde kennis en ervaring.

Voor een gedegen advies, neem direct contact op.