Advies

Gedegen vastgoedadviseur voor bedrijfsvastgoed 


Als u vraagt wat ons overkoepelende product is, de gemeenschappelijke factor van al onze deeldisciplines, dan is het antwoord: advies. We zijn een vastgoedadviseur in de breedste betekenis van het woord. Regelmatig zitten we met partijen aan tafel zonder dat er sprake is van een concrete makelaarsopdracht. Wat zullen we doen? Hoe moeten we naar de toekomst kijken? Wat is wijsheid? Wat vindt u van onze gedachtes? Van onze plannen? Wat zullen we doen met deze locatie? Dat zijn de vragen die we op ons bord krijgen. Dankzij onze brede kennis en ervaring brengen wij een toegespitst maatwerk vastgoedadvies uit. Waarmee partijen weer door kunnen. 

Herontwikkeling, projectontwikkeling advies en ontwikkeling van bedrijfsterreinen, daarover wordt ons advies vaak gevraagd. Op het gebied van winkels worden we veelvuldig betrokken bij de branchering. Bedrijven die willen verhuizen schakelen ons steeds vaker in om een programma van eisen op te stellen. En om het meest geschikte object te zoeken. De volgende stap is dan het verwerven of huren. In dit totale traject zijn wij vastgoedadviseur en uiteindelijk makelaar. Ook als het gaat om concrete, meerjarige vastgoedplannen. Bij elke opdracht formeren we een team van specialisten met de voor die kwestie benodigde kennis en ervaring. Zo kunnen we alle financiële, ruimtelijke, technische, esthetische en functionele aspecten meenemen als adviseur in vastgoed.

 

RSP Makelaars is uw adviseur in vastgoed

Samen met u denken we als adviseur graag mee over vastgoed en een vastgoedstrategie die bij u past. In welke gebouwen zou u kunnen investeren? Welke gebouwen kunt u beter afstoten? Met meer dan dertig jaar ervaring in de branche, kunnen we ook u uitstekend adviseren, ook vanuit financieel-economisch perspectief. Of u nu als particulier of als ondernemer op zoek bent naar vastgoedadvies, wij staan voor u klaar.

Neem voor een gedegen vastgoedadvies direct contact op. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek vertellen we u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen, kunnen we u voorbeelden laten zien van vastgoedprojecten waar wij voor ingeschakeld zijn en beantwoorden we al u vragen op zowel tactisch als strategisch niveau. Als duurzame partner ontzorgen we u graag.