Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfsmakelaardij in de regio

We zijn de grootste bedrijfsmakelaar in de regio ’s-Hertogenbosch op het gebied van bedrijfsvastgoed met kantoorpanden, bedrijfsruimtes, showrooms, productie- en opslaghallen, overheidsgebouwen en zorggebouwen. Vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch en ons kantoor in Eindhoven werken wij voornamelijk binnen het gebied Vianen, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Eindhoven, Tilburg en Raamsdonksveer. We voeren opdrachten uit en geven houtsnijdende adviezen met betrekking tot koop en verkoop, huur en verhuur, beleggingen en taxaties. 

Kortetermijndenken en –werken en langetermijndenken en –werken. Die mixture, daarin schuilt onze kracht. Als bedrijfsmakelaars voelen we ons verantwoordelijk voor onze klanten. Voor de resultaten die we boeken. Voor dat wat we nu bereiken, maar vooral ook voor de waarde die de deal op de lange termijn oplevert. Over de horizon heen kijken, ook dat is ons vak. Tevredenheid creëren die beklijft. 

We durven te zeggen dat ons makelaarsteam kwalitatief tot de top van Nederland behoort. Elf zeer ervaren en betrokken professionals, waarvan er vier beëdigd zijn. Zij weten wat er speelt in de markt, in ons uitgestrekte netwerk en bij onze opdrachtgevers.

Bekijk ons aanbod in bedrijfsmatig vastgoed om te zien of er een kantoorruimte of bedrijfsruimte beschikbaar is die past bij uw behoeften.

Sitemap l Disclaimer l Algemene Voorwaarden
© 2018 RSP Makelaars | Website door Topsite

(073) 64 88 750 info@rspmakelaars.nl Facebook Youtube Twitter LinkedIn