Header Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfsmakelaardij in de regio Den Bosch - Eindhoven

We zijn de grootste bedrijfsmakelaar in de regio ’s-Hertogenbosch en Eindhoven, op het gebied van bedrijfsvastgoed met kantoorpanden, bedrijfsruimtes, showrooms, productie- en opslaghallen, overheidsgebouwen en zorggebouwen. Vanuit ons hoofdkantoor in Den Bosch en ons kantoor in Eindhoven werken wij voornamelijk binnen het gebied Vianen, Oss, Uden, Veghel, Schijndel, Eindhoven, Tilburg en Raamsdonksveer. We voeren opdrachten uit en geven houtsnijdende adviezen met betrekking tot koop en verkoop, huur en verhuur, beleggingen en taxaties. 

Kortetermijndenken en –werken en langetermijndenken en –werken. Die mixture, daarin schuilt onze kracht. Als bedrijfsmakelaars voelen we ons verantwoordelijk voor onze klanten. Voor de resultaten die we boeken. Voor dat wat we nu bereiken, maar vooral ook voor de waarde die de deal op de lange termijn oplevert. Over de horizon heen kijken, ook dat is ons vak. Tevredenheid creëren die beklijft. 

We durven te zeggen dat ons makelaarsteam kwalitatief tot de top van Nederland behoort. dertien zeer ervaren en betrokken professionals, waarvan er vijf beëdigd zijn. Zij weten wat er speelt in de markt, in ons uitgestrekte netwerk en bij onze opdrachtgevers.

Bekijk ons aanbod in bedrijfsmatig vastgoed om te zien of er een kantoorruimte of bedrijfsruimte beschikbaar is die past bij uw behoeften.

 

Contact opnemen

Heeft u vragen? Onze experts helpen u graag! Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.