Beleggingen

Safe vastgoed beleggen 

Beleggen in vastgoed kan een onzekere wereld zijn. Goed in vastgoed beleggen wil dan ook zeggen dat u dat beter verstandig kunt doen of helemaal niet. Als u uw geld liever in een vastgoedbelegging steekt dan het op een spaarrekening te laten staan, bent u bij ons, RSP Makelaars, aan het juiste adres. We kennen de vastgoedmarkt. Hebben een respectabel netwerk. En kennen de personen die de beslissingen nemen vaak persoonlijk. Dit zijn de belangrijkste pijlers van ons succes als beleggingsbemiddelaar. 

Door onze lange staat van dienst kennen wij in de meeste gevallen de historie van de beleggingsobjecten. En zijn daardoor goed in staat adequaat te adviseren, ook met het oog op de toekomst. Beleggen in vastgoed berust immers op langetermijndenken. Regelmatig krijgen we interessante beleggingsobjecten in Nederland in portefeuille. Vaak verkregen na een lange periode van succesvolle verhuur. Wilt u (particulier) in vastgoed beleggen? Dan kunnen wij u alles over het betreffende pand vertellen, zodat u een gefundeerde beslissing kunt nemen over een mogelijke vastgoedbelegging.

 

Kom meer te weten over vastgoedbelegging

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons komt u meer te weten over uw mogelijkheden als (mogelijke) vastgoedbelegger. Beleggen in vastgoed kan u namelijk veel rendement opleveren, mits u het op de juiste manier doet. En dat terwijl u minder risico’s loopt bij een vastgoedbelegging, wat natuurlijk een fijn idee is. We vertellen u graag meer over de eventuele opbrengsten, een vastgoedfonds, voorbeelden van fondsen en tonen u het beleggingsvastgoed in onze portefeuille. Ook kunnen we op basis van uw wensen en uw budget eens rondvraag doen in ons netwerk. Samen kijken we wat voor u als vastgoedbelegger de beste oplossing is.

Onze adviezen steunen op een stevige onderbouwing: object- en omgevingsgebonden factoren, landelijke, regionale en lokale plannen en sentimenten. In wat voor vastgoed u ook wilt beleggen, van bedrijfshal tot een kantoorpand of monumentaal gebouw, we helpen u graag verder. Zo kunnen we u begeleiden bij de aankoop van vastgoed, de mogelijke huuropbrengsten inschatten, het bestemmingsplan nakijken en zelfs de verhuur verzorgen. Geef uw wensen en ideeën aan ons door, dan gaan we graag voor u aan de slag. Neem direct contact met ons op om een afspraak in te plannen bij onze vestiging in Den Bosch of Eindhoven.