Retailmakelaardij

Groot in retailmakelaardij


Wat speelt er in de retailwereld? Die vraag is actueler dan ooit. Economie en retail zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als u zaken doet met een retailmakelaar, mag u verwachten dat hij veel weet van deze wereld. Het liefst alles. En dat hij deze tijd verstaat. Die retailmakelaar vindt u bij ons, RSP Makelaars.. Buiten de Randstad zijn wij de grootste op dit gebied. Ons team bestaat uit vijf retailmakelaars die ieder hun eigen specialisme en hun eigen werkgebied hebben. 

De werkzaamheden bestrijken verschillende terreinen. We bemiddelen bij (ver)huur en (ver)koop van winkelruimte in Zuid- en West-Nederland. Ons aanbod ligt altijd tussen de 200 en 250 winkelruimtes in dorpen en steden met meer dan 5.000 inwoners. In opdracht van landelijk opererende en lokale winkelontwikkelaars en lokale aannemers verzorgen wij de verhuur van winkelruimten in winkelcentra in zowel Zuid- als West-Nederland. Ook zoeken we naar geschikte winkelruimten op basis van de vraag die de opdrachtgever ons voorlegt. Eigenaars, beleggers, ontwikkelaars, winkeliers, aannemers en gemeenten vragen ons regelmatig advies over winkelhuisvesting. In samenwerking met onze taxatieafdeling verzorgen wij bovendien 303-taxaties/huurprijstoetsingen.

Maak een afspraak met een retailmakelaar
Met meer dan dertig jaar ervaring kunt u van de retailmakelaar van RSP Makelaars verstand van zaken, kennis van de markt, betrokkenheid en een groot netwerk verwachten. Zuid- en West-Nederland zijn onze voornaamste werkterreinen, maar als retailmakelaar zijn we regelmatig een landelijke speler. We kunnen ons niet voor niets de grootste makelaar van Nederland noemen!


Op één van onze locaties, in Eindhoven of Den Bosch, vertellen we u graag meer over onze diensten. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken of vul ons online contactformulier in. U kunt ook alvast ons winkelaanbod bekijken om te zien of er een winkelruimte beschikbaar is die past bij uw behoeften. Heeft u iets gezien wat u aanspreekt? Laat het onze retailmakelaar dan direct weten!