Nieuws

VERKOCHT Voormalige Schoenenreus Schijndel
Geplaatst op: 17 december 2018
Recent verkocht RSP Makelaars namens de eigenaar het voormalige pand van Schoenenreus met bovenwoning aan de Hoofdstraat 8-10 in Schijndel. Het pand is circa 420 m² groot en is gelegen op een perceel van 770 m².
VERHUURD Bedrijfsruimte Ravenstein!
Geplaatst op: 14 december 2018
Aan de Heinen 11 in Ravenstein heeft RSP Makelaars 935 m² bedrijfsruimte en 40 m² kantoor verhuurd. 1 januari a.s. verlaat de huidige huurder de ruimte en per die datum is het pand ook direct weer ingevuld. RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens de eigenaar.
VERHUURD De Wit Elektronika verhuist binnen Oss!
Geplaatst op: 13 december 2018
De Wit Elektronika (www.dwe-oss.nl) verhuist per februari 2019 naar de Batavenweg 6f in Oss. DWE ontwerpt en produceert noodvoedingssystemen, noodverlichtingssystemen, inbouwvoedingen en systemen voor de monitoring van spanningen. Zij betrekken een bedrijfsruimte van 210 m² en 90 m² kantoor. RSP Makelaars bracht de verhuurtransactie tot stand namens verhuurder.
VERKOCHT Helvoirtseweg 130 te Vught
Geplaatst op: 12 december 2018
Dit gebouw met kantoorruimte, showroom en werkplaats en, niet onbelangrijk, parkeerruimte, is recentelijk door de eigenaren van ERGOZIT verkocht aan een onderneemster die het pand na een behoorlijke verbouwing gaat gebruiken voor een floatingpraktijk. ERGOZIT is inmiddels verhuisd naar de Helvoirtseweg 2a. RSP Makelaars bemiddelde namens de verkopers.
VERHUURD Luxebedden.nl huurt distributieruimte in Uden!
Geplaatst op: 12 december 2018
Luxebedden.nl huurt aan de Frontstraat 14 in Uden 3.250 m² magazijnruimte en 560 m² kantoor. RSP Makelaars bracht de verhuurtransactie tot stand namens de verhuurder.
VERKOCHT voormalige laboratoriumschool in Oss
Geplaatst op: 10 december 2018
RSP Makelaars bemiddelde recent succesvol bij de verkoop van de voormalige laboratoriumschool gelegen aan de Corellistraat 10 in Oss. Het object omvat ruim 5.900 m² op een perceel van bijna 10.000 m². RSP Makelaars bracht de verkooptransactie tot stand in opdracht van de eigenaar.
VERHUURD InSpares B.V. betrekt pand in Oss
Geplaatst op: 10 december 2018
InSpares B.V. (www.inspares.com) betrekt aan de Rijnstraat 7g in Oss een bedrijfsruimte van 240 m² en 80 m² kantoor. InSpares is leverancier van vervangende onderdelen voor scheepsdieselmotoren en aandrijfsystemen en heeft haar hoofdkantoor in Dubai. RSP Makelaars bracht de verhuurtransactie tot stand namens de verhuurder.
VERKOCHT Perceel Julianastraat/Thibostraat te Beek en Donk
Geplaatst op: 28 november 2018
Namens Van Merksteijn Steel Holding B.V. uit Almelo bemiddelde RSP Makelaars in collegiale samenwerking met Plaggemars Makelaars uit Almelo bij de verkoop van een perceel (buitenterrein) van bijna 40.000 m² aan een particulier. Het perceel maakte eerder deel uit van een groot bedrijfscomplex dat in gebruik was bij Thibo Bouwstaal. Delen van dat bedrijfscomplex zijn in de afgelopen jaren al verkocht. Door de verkoop van dit perceel is het gehele bedrijfscomplex in andere handen gekomen. De koper zal dit perceel (buitenterrein) voor eigen bedrijfsactiviteiten aanwenden.
VERHUURD Stratumsedijk 34b in Eindhoven
Geplaatst op: 28 november 2018
Morres & Company Marketing Communicatie Bureau huurt kantoorruimte in Eindhoven. Aan de Stratumsedijk 34b in Eindhoven heeft Morres & Company Marketing Communicatie Bureau circa 170 m² kantoorruimte gehuurd. Er is een huurovereenkomst afgesloten voor een periode van vijf + vijf jaar tegen een marktconforme huurprijs. Met deze transactie is het totale object gevuld. RSP Makelaars bracht de verhuurtransactie tot stand namens eigenaar, een particulier belegger.
VERKOCHT Koninginnenlaan 15 te Den Bosch
Geplaatst op: 23 november 2018
Het kantoorpand aan de Koninginnenlaan 15, nabij het Centraal Station van Den Bosch, is verkocht aan een particulier. Het pand heeft een oppervlakte van in totaal circa 375 m² en was tot begin van dit jaar in gebruik bij SuperOffice. Op eigen terrein is er parkeergelegenheid voor 5 tot 8 personenauto’s. RSP Makelaars bracht de verkoop namens de eigenaar (een particuliere belegger) tot stand. Koper gaat het kantoorpand herontwikkelen (woonappartementen).
Uitbreiding team Taxaties
Geplaatst op: 23 november 2018
Het team van RSP Taxaties & Vastgoedadvies B.V. is uitgebreid met Remco op 't Hoog (33). Na zijn studie HBO-bouwtechnische bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool is hij begonnen als kostendeskundige/calculator bij Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen. Vervolgens is hij na zijn studie WO-Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen werkzaam geweest bij Cushman & Wakefield (voormalig DTZ Zadelhoff), waar hij een jarenlange ervaring heeft opgebouwd op het gebied van het taxeren van commercieel vastgoed.
Sissy-Boy huurt voormalig Luxor-pand in Den Bosch
Geplaatst op: 23 november 2018
Sissy-Boy huurt de winkel aan de Hooge Steenweg 15 in de Binnenstad van Den Bosch. De winkelruimte bestaat uit circa 700 m². Het monumentale pand uit 1919, met karakteristieke gevel en rijke detaillering, was voorheen een theater en diende na de Tweede Wereldoorlog als bioscoop, het in Den Bosch welbekende Luxor. Officieel gaat de vestiging in het voorjaar van 2019 open. Voor die tijd wordt de winkel tijdelijk ingericht als Sissy-Boy kerstshop. De gehele collectie zal hier aanwezig zijn, zowel dames-, heren- en kinderkleding als de Homeland-collectie (woonaccessoires). Na de feestmaand wordt de winkel omgebouwd naar het nieuwe, eigentijdse concept van Sissy-Boy. Sissy-Boy heeft meer dan 45 winkels in de Benelux. RSP Makelaars heeft namens ASR Real Estate de verhuur tot stand gebracht.
Speldenmakerstraat 7 te Den Bosch
Geplaatst op: 16 november 2018
Het bedrijfsgebouw aan de Speldenmakerstraat 7 op De Herven in Den Bosch is vorige week van eigenaar verwisseld. Het gebouw heeft een oppervlakte van in totaal 3.300 m² en bestaat uit 700 m² kantoorruimte en 2.600 m² bedrijfsruimte. Het totale perceel is ruim 4.700 m² groot. RSP Makelaars bracht de verkoop namens de eigenaar (BDMG B.V.) tot stand. Koper is LMD Vastgoed B.V. en zij gaat het bedrijfsgebouw voor haar eigen bedrijfsvoering gebruiken.
Mangaan 4 te Den Bosch
Geplaatst op: 16 november 2018
Voor een particuliere belegger bemiddelden wij bij de verkoop van dit gebouw, bestaande uit circa 1.150 m² kantoor- en bedrijfsruimte aan Versluis Kantoorinrichters, die het pand, na aanpassingen, grotendeels zelf in gebruik gaat nemen. De tweede verdieping van circa 250 m² kantoorruimte komt voor verhuur beschikbaar.
AANGEKOCHT EN VERHUURD Schubertsingel 32 te Den Bosch
Geplaatst op: 16 november 2018
Dit zeer geslaagde voorbeeld van transformatie van kantoren naar woningen en commerciële ruimten nadert zijn voltooiing. Inmiddels zijn de begane grond en het souterrain in gebruik genomen door tandartsenpraktijk Staas en Bergmans en Orthodenbosch. RSP bemiddelde namens deze partijen bij de aankoop en verhuur van dit gedeelte. Het betreft één van de modernste en grootste tandheelkundepraktijken van Nederland!
VERKOCHT Chopinstraat 20-24 te Den Bosch
Geplaatst op: 16 november 2018
Vanwege de verhuizing van de tandartsenpraktijk Staas en Bergmans en Orthodenbosch, kwam een groot gedeelte van het pand aan de Chopinstraat in Den Bosch beschikbaar. RSP Makelaars bemiddelde namens deze partijen bij de verkoop aan een particuliere belegger, die het object zal gaan aanpassen en mogelijk weer voor verhuur beschikbaar gaat stellen.
Dille & Kamille opent grootste winkel
Geplaatst op: 12 november 2018
Vandaag opent Dille & Kamille haar grootste winkel met een oppervlakte van 711 m², gelegen aan de Hooghuisstraat 28 in Eindhoven! Dille & Kamille proficiat met deze locatie en NSI Kantoren B.V. gefeliciteerd met deze aanwinst. RSP Makelaars begeleidde deze transactie namens de eigenaar NSI Kantoren B.V.
YellowKorner opent vestiging in Den Bosch
Geplaatst op: 7 november 2018
Per 1 november 2018 heeft Van Deursen Group een winkelruimte in de binnenstad van Den Bosch verhuurd aan YellowKorner voor een huurperiode van 10 jaar. De winkel ligt aan de Schapenmarkt 22 en bestaat uit 110 m² winkelruimte op de begane grond plus opslagruimte op de bovengelegen verdieping. In de directe nabijheid bevinden zich vestigingen van onder andere Zara, H&M, Rituals en Maria Tailor. YellowKorner is een van oorsprong Franse retailer die zich richt op de verkoop van kunstfoto’s. Na Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, wordt de winkel in Den Bosch de vierde vestiging in Nederland. Van Deursen Group (VDG) is een particuliere vastgoedbelegger die met name actief is op de retail- en woningmarkt. Naast de beleggingsportefeuille houdt VDG zich ook bezig met de ontwikkeling van vastgoed in binnensteden. Verhuurder werd geadviseerd door RSP Makelaars.
Speed Telecom verhuist in Venray
Geplaatst op: 5 november 2018
In het centrum van Venray verhuist telefoniespeciaalzaak Speed Telecom van het Henseniusplein naar de hoofdwinkelstraat van Venray. De circa 100 m² grote winkelruimte is gelegen aan de Grotestraat 57 en was voorheen in gebruik bij banketbakker Gommans. RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens verhuurder, een particuliere belegger.
Mijlpaal
Geplaatst op: 26 oktober 2018
NIEUWS | Vanmiddag tijdens een lunch op kantoor heeft Antoon van de Water het makelaarsstafje namens het Bestuur van de NVM in ontvangst mogen nemen vanwege het feit dat hij op 13 oktober 1993 (25 jaar geleden) als makelaar en taxateur door de Rechtbank is beëdigd.
Nieuwe trainees
Geplaatst op: 25 oktober 2018
Recentelijk zijn bij RSP Makelaars weer twee trainees begonnen. Stein Persoons (24), die de opleiding Bedrijfskunde heeft gevolgd, zal zich na zijn eerste fase in het traineetraject verder specialiseren in de winkelmakelaardij. En in Eindhoven is Hanne Schippers (22) sinds afgelopen 1 oktober begonnen aan haar traineeship. Zij zal zich na het traineetraject verder specialiseren in de makelaardij in kantoren en bedrijfsgebouwen vanuit ons kantoor Eindhoven. Jasmijn Werner (22) is al bijna een jaar werkzaam bij RSP, volgt tevens het traineeprogramma en is inmiddels ook actief als assistent makelaar bij de afdeling kantoren in Den Bosch.
Raw Interiors huurt winkelruimte op de Kleine Berg 77 in Eindhoven
Geplaatst op: 8 oktober 2018
Op de Kleine Berg in het centrum van Eindhoven heeft Raw Interiors circa 375 m² winkelruimte gehuurd. Raw Interiors heeft tevens vestigingen in Breda en Den Bosch en verkoopt hoogwaardige meubelen en woonaccessoires. RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens de eigenaar, een particuliere belegger.
Restaurant Dadawan komt naar De Heuvel in Eindhoven
Geplaatst op: 8 oktober 2018
Dadawan, een restaurant met een gecombineerde westerse en oosterse keuken, opent dit najaar de deuren in winkelcentrum Heuvel in het centrum van Eindhoven. De formule met vestigingen in Maastricht en Arnhem heeft een 900 m² grote winkelruimte met een entree aan het plein bij de hoofdingang van de Heuvel gehuurd. RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens eigenaar CBRE GI.
Centrumplan Rosmalen geopend met ruim 8.600 m² aan winkels!
Geplaatst op: 8 oktober 2018
Het in de kern van Rosmalen gelegen Centrumplan is gelegen aan de Dorpsstraat en sluit aan op het bestaande kernwinkelgebied van Rosmalen. De winkeliers die zich in het nieuwbouwplan gevestigd hebben zijn onder meer de supermarkten van Jumbo, Lidl. Tevens bevinden zich er een Hema, Kruidvat, Etos, ICI Paris XL, Van Haren Schoenen, New York Pizza, Brainwash Kappers, Holland & Barret, Primera, DFM Bloemen & Planten, Levix Computershop, Bakkerij van Keulen, La Vittoria Ijs & Chocolade, Grand Café Rosmaelen, Sazoo en Albertus Wijnen. RSP Makelaars bracht, in collegiale samenwerking met UniVast, de transacties tot stand namens de ontwikkelaar Foruminvest.
E-Flex Personeelsdiensten B.V. eerste huurder van Résidence Luijk in Oss
Geplaatst op: 8 oktober 2018
EnterpriseSystemPartners (www.esp.ie) heeft recent ruim 460 m² kantoorruimte betrokken aan de Wethouder van Eschstraat 58-60 in Oss. ESP B.V. verleent professionele Engineering & Consulting Services voor de biotechnologische, farmaceutische en medische wereld. ESP heeft vestigingen in onder andere Cork, Boston, Istanboel, Puerto Rico, San Francisco, Raleigh, North Carolina, Dublin, Lyon, en dus ook in Oss! RSP Makelaars begeleidde de verhuurder, een particulier belegger.
Enterprise System Partners B.V. betrekt nieuw kantoor in Oss!
Geplaatst op: 8 oktober 2018
EnterpriseSystemPartners (www.esp.ie) heeft recent ruim 460 m² kantoorruimte betrokken aan de Wethouder van Eschstraat 58-60 in Oss. ESP B.V. verleent professionele Engineering & Consulting Services voor de biotechnologische, farmaceutische en medische wereld. ESP heeft vestigingen in onder andere Cork, Boston, Istanboel, Puerto Rico, San Francisco, Raleigh, North Carolina, Dublin, Lyon, en dus ook in Oss! RSP Makelaars begeleidde de verhuurder, een particulier belegger.
Natec huurt fraaie bedrijfsruimte in Den Bosch
Geplaatst op: 8 oktober 2018
Natec Sunergy heeft vanwege expansie een fraai bedrijfsgebouw met kantoren gehuurd aan de Graaf van Solmsweg 50T op bedrijventerrein De Rietvelden te Den Bosch. De kantoorruimte over twee bouwlagen is circa 500 m² groot en de bedrijfshal circa 4.000 m². Het pand zal medio november betrokken worden. RSP Makelaars bemiddelde namens de verhuurder (een particulier belegger).
EERSTE HALFJAAR-RANKING PROPERTYNL
Geplaatst op: 3 oktober 2018
De eerste halfjaar-ranking van PropertyNL is bekendgemaakt. In deze landelijke ranking van de gebruikersmarkt heeft RSP Makelaars maar liefst drie keer regionaal plek 1 veroverd als respectievelijk adviseurs bedrijfsruimten, adviseurs kantoorruimten en adviseurs winkels! Wij zijn trots op dit resultaat en danken onze opdrachtgevers voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij zetten deze stijgende lijn graag met u voort komend jaar.
ITG Holding sluit langjarig huurcontract af bij Pentaparc
Geplaatst op: 3 oktober 2018
Certitudo Capital heeft een 10-jarig huurcontract afgesloten met ITG Holding BV. voor één van de kantoorvilla’s op Pentaparc in Den Bosch. International Travel Group (ITG) vertegenwoordigt een aantal gespecialiseerde direct-selling reismerken, waaronder Experience Travel en Academische Reizen. Gezien de groei van ITG hebben ze besloten om hun huidige locatie per 1 september 2019 in te ruilen voor een kantoorruimte van ruim 1.100 m² in één van de nieuwe, hoogwaardige en duurzame kantoorvilla’s op Pentaparc. RSP Makelaars heeft Certitudo geadviseerd bij deze transactie.
Statenlaan 33, 37 en 41-43 Den Bosch verhuurd
Geplaatst op: 3 oktober 2018
Vastgoedmaatschap Le Carreneuf heeft in totaal circa 1.300 m² kantoorruimte verhuurd in kantoorgebouw Le Carrefour gebouw 1. Huurders zijn de Nationale Politie (circa 635 m²), Brain Research Center (circa 375 m²) en de Gemeente 's-Hertogenbosch (Veiligheidshuis) (circa 270 m²). De ruimten zijn inmiddels opgeleverd en worden op korte termijn door de huurders in gebruik genomen. RSP Makelaars bracht deze transacties namens de verhuurder tot stand.
RSP Makelaars verkoopt voormalig schoolgebouw in Uden
Geplaatst op: 3 oktober 2018
RSP Makelaars bemiddelde recent succesvol bij de verkoop van dit voormalige schoolgebouw aan de Udenseweg 2 in Uden. Het gebouw heeft een totaal vloeroppervlak van ruim 6.050 m² op een perceel van 9.635 m². Het gebouw zal als bedrijfsverzamelgebouw weer voor de verhuur beschikbaar komen.
Van Houtum Tour- en Event Trucking B.V. verhuist naar Zeeland
Geplaatst op: 3 oktober 2018
Per 1 september 2018 verhuist Van Houtum Tour- en Event Trucking B.V. uit Oss naar de Udenseweg 45 in Zeeland. Van Houtum Tour- en Event Trucking is specialist op het gebied van logistieke dienstverlening voor concerten en tournees, beurzen, congressen en andere evenementen in de entertainment branche en verzorgde onder meer het transport voor Robbie Williams, Muse en Ariana Grande in Europe en Concert at Sea in Nederland. RSP Makelaars begeleidde Van Houtum bij de aankoop van deze voormalige OAD-busremise met twee bedrijfswoningen en omliggende agrarische gronden van in totaal ruim 40.000 m².
Kantoorruimte in Den Bosch verhuurd aan Reinier van Arkel
Geplaatst op: 2 oktober 2018
De kantoorruimte aan de Orthenseweg 56 in Den Bosch is per 1 augustus 2018 opgeleverd aan Reinier van Arkel (GGZ). Het gaat om circa 400 m² kantoor-, annex praktijkruimte met zes parkeerplaatsen op een eigen afsluitbaar terrein. RSP Makelaars bracht de verhuur namens de eigenaar, Woonfonds Zuid-Nederland 1 B.V., tot stand.
IBN huurt kantoorruimte aan Gasstraat in Oss
Geplaatst op: 2 oktober 2018
IBN heeft ten behoeve van een nieuwe afdeling, Perspectief in IT, aan de Gasstraat 20 in Oss circa 400 m² kantoorruimte gehuurd. RSP Makelaars bracht de verhuur tot stand namens Stichting BrabantWonen en Stichting BrabantZorg.
Antoon van de Water 50 jaar!
Geplaatst op: 14 augustus 2018
Antoon van de Water, de voorzitter van RSP Makelaars, is afgelopen 10 augustus 50 jaar geworden. Namens alle collega's van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!!
Saffierborch 4 verkocht aan TMC Bedrijfskleding
Geplaatst op: 6 augustus 2018
Namens verkoper heeft RSP Makelaars de kantoor-/bedrijfsruimte gelegen aan de Saffierborch 4 in Rosmalen verkocht aan TMC Bedrijfskleding. Na een grondige renovatie verwacht het bedrijf zich eind 2018...
NSI verhuurt in centrum Eindhoven aan Dille & Kamille
Geplaatst op: 20 juli 2018
In navolging op de komst van HIFI Klubben, de Deense speciaalzaak in beeld- en geluidsapparatuur, opent ook Dille & Kamille haar winkel in het centrum van Eindhoven op de begane grond van het NS...
Boekenvoordeel verhuist in WC Dukenburg te Nijmegen
Geplaatst op: 17 juli 2018
De door Boekenvoordeel Holding B.V. gehuurde winkelruimte is centraal gelegen in het overdekte stadsdeelcentrum Dukenburg. De wegens verhuizing beschikbaar gekomen winkelruimte ligt in de winkelpassag...
Winkelruimte Oss, Heuvel 2 verkocht!
Geplaatst op: 11 juli 2018
RSP Makelaars bemiddelde succesvol bij de verkoop van dit monumentale en op A-1 locatie gelegen winkelpand met bovenwoning. Het object is gekocht door een ontwikkelaar-belegger die het pand in all...
Voormalig kantoorpand van Nasdaq te Rosmalen verkocht
Geplaatst op: 15 augustus 2018
Het voormalige kantoorpand van Nasdaq te Rosmalen (1.500 m² kantoor en 45 parkeerplaatsen) aan de Rietbeemdenborch 12-14 is verkocht en in eigendom overgedragen. Na een korte verbouwing zal he...
Kantoorruimte aan de Industrieweg te Vught verhuurd
Geplaatst op: 3 juli 2018
Strang Beheer en Beleggingen B.V. verhuurt 750 m² kantoorruimte aan de Industrieweg 30-32 Vught aan Stichting Het IdeeAtelier. Het IdeeAtelier gaat de ruimten gebruiken als dagbesteding van me...
Transformatie Kluisstraat Schijndel
Geplaatst op: 29 juni 2018
In opdracht van Woningbouwvereniging Woonmeij, met woningen in de gemeentes Meijerijstad en Sint-Michielsgestel, bemiddelde RSP Makelaars bij de verkoop van 862 m² commerciële ruimte aan de...
Particuliere belegger koopt groot bedrijfscomplex in Den Bosch voor herontwikkeling en verhuur
Geplaatst op: 21 juni 2018
Via RSP Makelaars heeft een particuliere belegger het bedrijfsgebouw aan De Beverspijken 4a te Den Bosch gekocht. Het voormalige drukkerijgebouw van Lutkie Smit was tot voor kort in gebruik als opsl...