Baronieweg 12d
kantoorruimte Te huur

5321 JW Hedel

Baronieweg 12d

€ 2.600,- p/m

Bekijk alle foto's (16)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2005
Oppervlakte 167 m²

Omschrijving Baronieweg 12d

Locatie
Gelegen op bedrijvenpark De Kampen te Hedel, op zeer korte afstand van de A2 en het centrum van de steden Zaltbommel en Den Bosch en het dorp Hedel. De bereikbaarheid met de auto is optimaal. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. De Kampen, maar ook de Kampen-Noord zijn de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen door de toenemende vraag naar goede bereikbare, perifere kantoor- en bedrijfsruimten. De Baronieweg, waaraan het object is gelegen, is één van de (hoofd)ontsluitingswegen van het bedrijvenpark.

Object
Dit unieke kleinschalige gecombineerde bedrijfscomplex bestaat uit representatieve kantoorruimte(n) in combinatie met een naastgelegen kleinschalige bedrijfshal en is als volgt 'ingericht':

De kantoorruimte (pent-office) is gelegen op de tweede verdieping van dit representatieve kantoorverzamelgebouw en is circa 167 m² groot. De ruimte is voorzien van centrale-verwarming, airconditioning en is reeds ingedeeld in een drietal kantoorvertrekken met een separate entree/ontvangstruimte. Deze zelfstandige etage beschikt tevens over een eigen pantry en eigen sanitaire voorzieningen.

Bij deze kantoorruimte behoort een, separaat op het terrein gelegen, bedrijfsruimte/bedrijfshal van circa 104 m². De vrije hoogte van deze kleinschalige bedrijfshal bedraagt circa 6,50 m (onderkant spant), is geheel vrij overspannen en voorzien van een lichtstraat. De ontsluiting geschiedt via een elektrisch bedienbare overheaddeur van circa 3,70 m breed en 4,20 m hoog aan de voor(zicht)zijde van het gebouw. Daarnaast is de ruimte onder andere voorzien van verlichting en de basisaansluitingen op de nutsvoorzieningen (met tussenmeters). Tevens bevindt zich in de hal een kleine kantoor-/kantineruimte met een eigen pantry, alsmede een afgescheiden toilet. De bedrijfshal is geschikt voor de opslag van uw goederen en ook voor eventuele lichte en ondergeschikte (montage/assemblage) werkzaamheden.

Parkeren/Laapdalen
Er is parkeergelegenheid aanwezig op het gemeenschappelijke en naastgelegen parkeerterrein. Op dit terrein zijn tevens vier laadstations aanwezig voor elektrische auto's.

Bestemming
Voor vragen inzake het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de website omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/

Energielabel/Duurzaamheid
In het kader van de duurzaamheid is het complex recent voorzien van zonnepanelen en beschikt het inmiddels ook over een energielabel A.

Beschikbaarheid
De betreffende ruimten zijn per direct beschikbaar.

Meer informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Lees meer

Kenmerken Baronieweg 12d

Overdracht

Huurprijs
€ 2.600,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2005

Kantoorruimte

Oppervlakte
167 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Bedrijfshal

Oppervlakte
104 m²
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer