Canadabaan 16
kantoorruimte

5388 RT Nistelrode

Canadabaan 16

verhuurd

Bekijk alle foto's (16)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1999
Oppervlakte 155 m²

Omschrijving Canadabaan 16

Locatie
Dit opvallende kantoor is gelegen pal aan de A50 (Eindhoven - Oss - Nijmegen) afslag Nistelrode-Heesch op een kleinschalig bedrijventerrein in Nistelrode. Het busstation is slechts 700 meter afstand gelegen. De bereikbaarheid per gemotoriseerd vervoer is derhalve zeer goed te noemen.

Object
Het gebouw in 3-bouwlagen waarvan thans op eerste verdieping kantoorruimte (circa 155 m²) met aangrenzende magazijnruimte (totaal circa 350 m²) te huur wordt aangeboden valt op door de voortreffelijke zicht locatie en onderscheid zich ook door de opvallende terracotta gevelbekleding. Dit object biedt u als ondernemer de mogelijkheid op een moderne en eigen wijze een zelfstandig kantoor te houden.

Vanuit de gemeenschappelijke entree bereikt u middels een trap of lift de eerste zelfstandige verdieping met ontvangst-/wachtruimte. Een ruime gang met geeft toegang tot 3 kantoorkamers en een grote vergaderruimte (met keukenopstelling) alsmede archief/patchkamer. Op de verdieping tussen de begane grond en de eerste verdieping is een gemeenschappelijke toiletruimte gesitueerd met dames- en herentoilet. Direct grenzend aan de kantoorruimte is op de eerste verdieping de magazijnruimte gesitueerd.

Opleveringsniveau
De kantoorkamers zijn voorzien van airco-units met afstandsbediening, radiatoren voorzien van thermostaatkranen, elektrisch bedienbare zonnescreens, kabelgoten aan het plafond met spots en geluidsabsorberende schermen, kabelgoten met databekabeling. De vergaderruimte is voorzien van pantry en is voorzien van koelkast en vaatwasser.

Parkeren
Op het direct voor het gebouw gelegen parkeerterrein zijn 8 exclusieve parkeerplaatsen beschikbaar welke tot het gehuurde behoren.
Lees meer

Kenmerken Canadabaan 16

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1999
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.894 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
155 m²
In units vanaf
155 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Bedrijfshal

Oppervlakte
350 m²
In units vanaf
350 m²
Vrije hoogte
250
Vloerbelasting
150
Bouwhoogte
250

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer