Canadabaan 16
kantoorruimte

5388 RT Nistelrode

Canadabaan 16

verhuurd

Bekijk alle foto's (31)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1999
Oppervlakte 1.360 m²

Omschrijving Canadabaan 16

Locatie
Dit unieke opvallende gebouw is gelegen pal aan de A50 (Eindhoven - Oss - Nijmegen) afslag Nistelrode-Heesch op een kleinschalig bedrijventerrein in Nistelrode. Het busstation is slechts 700 meter afstand gelegen. De bereikbaarheid per gemotoriseerd vervoer is derhalve zeer goed te noemen.

Object
Dit gebouw biedt u als ondernemer de UNIEKE mogelijkheid op een moderne en eigen wijze een zelfstandig kantoor te houden. Thans zijn de kantoorruimte op de begane grond (circa 592 m²) met aangrenzende magazijnruimte (circa 90 m²) alsmede de fraaie souterrainruimte (circa 678 m²) voor de verhuur beschikbaar. In units vanaf 600 m² is bespreekbaar.

De kantoorruimte op de begane grond heeft een frisse, moderne en industriële look met strakke betonvloeren, staal en glas. De grote open kantoortuin is voorzien van open balie, belboxen, brainstormbox en een open koffie corner. Aangrenzend een magazijnruimte met twee grote overheaddeuren.

Via een grote open trap bereikt men het verrassende souterrain met Xperienceroom, spreekkamers, Xinema met 40 bioscoopstoelen, X lounge met bar, keukenopstelling, fitnessruimte en studio met kleedruimte en douche. Al bij al het ideale gebouw voor een ondernemer die gezien wil worden en een hele mooie frisse en hippe werkplek wil bieden.

Parkeren
Het gebouw kent direct voor en om het gebouw uitstekende parkeermogelijkheden met 27 eigen parkeerplaatsen (parkeernorm 1:50!).
Lees meer

Kenmerken Canadabaan 16

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1999

Kantoorruimte

Oppervlakte
1.360 m²
In units vanaf
600 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Airco, mechanische ventilatie
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Liften, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer