Canadabaan 16
kantoorruimte

5388 RT Nistelrode

Canadabaan 16

verhuurd

Bekijk alle foto's (23)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1999
Oppervlakte 157 m²

Omschrijving Canadabaan 16

Locatie
Dit opvallende kantoor is gelegen pal aan de A50 (Eindhoven - Oss - Nijmegen) afslag Nistelrode-Heesch op een kleinschalig bedrijventerrein in Nistelrode. Het busstation is op slechts 700 meter afstand gelegen. De bereikbaarheid per gemotoriseerd vervoer is derhalve zeer goed te noemen.

Object
Dit gebouw in drie bouwlagen, waarvan thans de Penthouse Office (circa 157 m²) te huur wordt aangeboden, valt op door de voortreffelijke zichtlocatie en onderscheidt zich ook door de opvallende terracotta gevelbekleding. Dit Penthouse Office biedt u als ondernemer de mogelijkheid op een moderne en eigen wijze een zelfstandig kantoor te houden.

Vanuit de gemeenschappelijke entree bereikt u middels een trap of lift (die direct in de kantoorruimte uitkomt) de verdieping. Een ruime gang met garderobe biedt toegang tot drie kantoorkamers en een open kantoortuin (met keukenopstelling) en geeft toegang tot het fraaie dakterras. De kantoorruimte voorziet hiernaast in een separate toiletruimte en badkamer. Via het trappenhuis is de technische ruimte en een archief-/opslagruimte te bereiken, die tevens tot het gehuurde behoren.

Opleveringsniveau
Recent zijn de binnenmuren van het kantoor opnieuw geverfd en is de volledige ruimte voorzien van een chique nieuwe vloerbedekking. De ruimte is als zodanig direct te betrekken. De kantoorkamers zijn alle voorzien van airco-units en radiatoren met thermostaatkranen. De open keuken is voorzien van een vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.

Parkeren
Op het direct voor het gebouw gelegen parkeerterrein zijn vijf exclusieve parkeerplaatsen beschikbaar welke tot het gehuurde behoren.

Voor een virtuele tour van de kantoorruimte kunt u een kijkje nemen op: https://my.matterport.com/show/?m=SsJuFwuaa1D
Lees meer

Kenmerken Canadabaan 16

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1999
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.894 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
157 m²
In units vanaf
157 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer