Canadabaan 18a
kantoorruimte Te huur

5388 RT NISTELRODE

Canadabaan 18a

€ 1.150,- p/m

Bekijk alle foto's (10)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2008
Oppervlakte 139 m²

Omschrijving Canadabaan 18a

Locatie
Dit unieke opvallende gebouw is gelegen direct naast de A50 (Eindhoven - Oss - Nijmegen) afslag Nistelrode-Heesch, op een kleinschalig bedrijventerrein in Nistelrode. Het busstation is op slechts 700 meter afstand gelegen. De bereikbaarheid per gemotoriseerd vervoer is derhalve zeer goed te noemen.

Object
In dit opvallende en moderne gebouw bieden wij thans op de begane grond deze zelfstandige en instapklare kantoorruimte van in totaal circa 139 m² te huur aan. Via een fraaie en ruime gezamenlijke entree bereikt men middels een eigen (afsluitbare) toegangsdeur de kantoorunit. De kantoorruimte is voorzien van eigen toiletruimte met fonteintje, keukenopstelling, werkkast, spreekkamer en drie grote open kantoorruimtes.

Voor het gas-, water- en elektraverbruik wordt maandelijks een vaste vergoeding in rekening gebracht, dus ook geen onzekerheden over nabetalingen bij eindafrekeningen. Huurder dient zelf een contract aan te gaan met een internet-/glasvezelprovider.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt turn-key opgeleverd en is dus feitelijk direct door een kandidaat-huurder te betrekken. Zo is de ruimte voorzien van een tegelvloer, eigen toiletruimte en keukenopstelling met koelkast en combi-magnetron, systeemplafond met ledverlichting en geluidsboxen, luchtbehandelingsinstallatie met koeling, zonnescreens en elektronische toegangsbeveiliging. Daarnaast is de ruimte voorzien van diverse op maat gemaakte kasten en wat kantoormeubilair, databekabeling en een eigen internet- en glasvezelaansluiting. Direct voor het pand staat een eigen brievenbus.

Parkeren
Tot het gehuurde behoren drie eigen parkeerplaatsen.

Bestemming
Het pand, waar deze ruimte onderdeel vanuit maakt, is gelegen in het bestemmingsplan 'Bedrijventerreinen Bernheze' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf' met als functieaanduiding tot en met categorie 4.1 en is als zodanig bestemd voor bedrijven in de milieu categorie 2, 3.1, 3.2 en 4.1 en bij de bedrijfsactiviteit behorende niet-zelfstandige kantoren. Een kopie en toelichting op dit bestemmingsplan is via ons kantoor te verkrijgen.
Lees meer

Kenmerken Canadabaan 18a

Overdracht

Huurprijs
€ 1.150,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2008
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Kantoorruimte

Oppervlakte
139 m²
In units vanaf
139 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Topkoeling
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer