Corridor 24a
winkelruimte Te huur

5554 HN Valkenswaard

Corridor 24a

€ 31.500,- p/j

Bekijk alle foto's (10)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 125 m²

Omschrijving Corridor 24a

Locatie
De winkelruimte is gelegen aan de Corridor, direct nabij de Handwerkstraat en het overdekte WC Valkenstaete, hartje centrum van Valkenswaard. In deze straat zijn bekende formules gevestigd zoals Hunkemöller, Albert Heijn, ICI PARIS XL, Kruidvat, Nelson Schoenen, Open 32 en Specsavers.

De gemeente Valkenswaard heeft circa 35.000 inwoners. Het secundaire verzorgingsgebied is door de Kempische gemeenten en het Belgische achterland echter vele malen groter.

Object
De bij Kids Fashion in gebruik zijnde winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 125 m² met een front van circa 8 meter.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, waarbij het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Het huidige opleveringsniveau wordt als instapklaar betiteld, daar de unit reeds is voorzien van een verwarmingsinstallatie, toilet-/pantry-opstelling en systeemplafond met inbouwverlichting.

Parkeren
De winkelruimte is gesitueerd nabij het Deken Mandersplein, één van de parkeergelegenheden binnen de gemeente Valkenswaard. Er zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen voorhanden.

Diversen
Aanvaarding in nader overleg, streefdatum 1 juni 2024.
Lees meer

Kenmerken Corridor 24a

Overdracht

Huurprijs
€ 31.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
125 m²
In units vanaf
125 m²
Verkoopvloer oppervlakte
125 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer