de Dommel 25
Bedrijfshal

5684 PP Best

de Dommel 25

verhuurd

Bekijk alle foto's (7)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1990
Oppervlakte 1.500 m²

Omschrijving de Dommel 25

Locatie
Het object is gesitueerd op bedrijventerrein Breeven. Dit terrein kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid en door de aanwezigheid van zowel regionale als (inter)nationale bedrijven, waaronder Aldi, Secur Cash, Rabobank, Retour Jeans, HeboVanDijk en NFB Coatings. Bedrijventerrein Breeven is goed bereikbaar met de auto en centraal gelegen ten opzichte van de A2 (Amsterdam-Maastricht), A50 (Nijmegen-Eindhoven) en A67 (Venlo-Eindhoven-Antwerpen). Met het openbaar vervoer is het object tevens goed te bereiken, op circa tien minuten lopen bevindt zich bushalte Kanaaldijk die verbindingen heeft met het NS-Station van Best en Eindhoven.

Object
De beschikbare magazijnruimte ter grootte van circa 1.500 m², is gelegen aan de achterzijde van het pand van Sunshine Loyalty en heeft een separate entree aan de Dommel 25. De magazijnruimte is voornamelijk geschikt voor permanente opslag met zeer beperkte verkeersbewegingen. Ook zou het pand zich lenen voor lichte assemblageactiviteiten of verpakkings- of ompakkingswerkzaamheden.

Opleveringsniveau
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- TL-opbouw armaturen;
- krachtstroom.

Parkeren
Er zijn een aantal parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar en in de directe omgeving is voldoende openbare (gratis) parkeergelegenheid voorhanden.

Bestemming
Onderhavig object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Best - 's Zand, Breeven en Heide en heeft hierin de bestemming Bedrijventerrein met functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.1. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

Aanvaarding
In overleg.
Lees meer

Kenmerken de Dommel 25

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1990

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.500 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer