De Els 1
winkelruimte Te koop

5141 HH WAALWIJK

De Els 1

€ 189.000,- k.k.

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 65 m²

Omschrijving De Els 1

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte ligt precies op de hoek Grotestraat-Winkelcentrum De Els in Waalwijk. Samen met de Stationsstraat vormen de Grotestraat, het overdekte winkelcentrum en de Markt het rondje winkelen in de binnenstad van Waalwijk. Direct tegenover deze ruimte is de winkel van C&A gesitueerd. In de noord-as van Winkelcentrum De Els zijn tevens onder andere Blokker, Hunkemöller, The Read Shop, We Men en Jeans Centre gevestigd.

Winkelcentrum De Els werkt samen met de gemeente Waalwijk en enkele ontwikkelaars aan een grootschalige herontwikkeling voor het westelijke deel van het winkelcentrum. Deze herontwikkeling is gericht op het creëren van een modern boodschappencentrum en een verbeterde winkelomgeving. Het doel van deze transformatie is om De Els en de omliggende gebieden te veranderen in een groene omgeving waar wonen, werken en winkelen harmonieus samenkomen. Deze vernieuwing zal het winkelcentrum upgraden en het geschikt maken voor een brede gemeenschap, waarmee de gemeente Waalwijk een cruciale dienstverlening biedt aan haar 35.000 inwoners. Het pand is uniek gesitueerd om deel uit te maken van deze veelbelovende ontwikkeling.

Object
De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 65 m². Vanwege de hoeklocatie en het front van 15 meter is de zichtbaarheid vanuit zowel de Grotestraat als winkelcentrum De Els enorm. Aan de achterzijde zijn de toiletruimte en het keukenblok gesitueerd. De courante rechthoekige vorm van de ruimte maakt deze geschikt voor vele branches en formules. De ruimte is op dit moment tijdelijk verhuurd.

Parkeren
Rondom winkelcentrum De Els zijn voldoende betaald parkeerplaatsen aanwezig zodat onderhavig object vanuit alle richtingen uitstekend bereikbaar is.
Lees meer

Kenmerken De Els 1

Overdracht

Vraagprijs
€ 189.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
65 m²
In units vanaf
65 m²
Verkoopvloer oppervlakte
65 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1500
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum
Lees meer