De Els 54
winkelruimte Te huur

5141 HH WAALWIJK

De Els 54

€ 60.000,- p/j

Bekijk alle foto's (2)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 342 m²

Omschrijving De Els 54

Locatie
De voormalige Intertoys vestiging ligt op een uitstekende locatie in het overdekte winkelcentrum De Els, direct naast Miss Etam en en D-Reizen. Het winkelcentrum is een paar jaar geleden compleet gerenoveerd. Winkelcentrum De Els vormt samen met de Stationsstraat en de Grotestraat het winkelcircuit in het centrum van Waalwijk en is uitstekend bereikbaar. Veel landelijk filiaalbedrijven zijn hier gevestigd. De gemeente Waalwijk heeft een primair verzorgingsgebied van circa 32.000 inwoners. Doordat de omliggende kernen ook gericht zijn op Waalwijk is het verzorgingsgebied vele malen groter.

Object
De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 342 m² bvo. De bevoorrading geschiedt via het afgesloten terrein aan de achterzijde van de winkel.

Opleveringsniveau
In principe wordt de winkelruimte in casco staat verhuurd. Echter, de nieuwe huurder accepteert de winkelruimte in huidige staat, inclusief bestaande wand-, plafond- en vloerafwerking voor zover van toepassing. De meterkast, plafond, het toilet en het keukenblok blijven gehandhaafd.

Parkeren
Er zijn rondom het winkelcentrum meer dan voldoende betaalde parkeerplaatsen aanwezig. Het eerste uur is het gratis parkeren op het parkeerterrein van De Els.
Lees meer

Kenmerken De Els 54

Overdracht

Huurprijs
€ 60.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct
Servicekosten
€ 13,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
342 m²
Verkoopvloer oppervlakte
342 m²

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer