De Hovel 25
winkelruimte Te huur

5051 NR GOIRLE

De Hovel 25

€ 32.175,- p/j

Bekijk alle foto's (5)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 2009
Oppervlakte 195 m²

Omschrijving De Hovel 25

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van winkelcentrum De Hovel te Goirle. Direct nabij treft u winkels van Albert Heijn, Schellens Bakkerij en Blz Boekhandel Buitelaar. Overige in De Hovel gelegen formules betreffen supermarkt Jumbo, Etos, Durlinger Schoenen, Jeans Centre, Kruidvat et cetera.

Object
Het object is circa 195 m² groot. De winkel ligt nabij het Oranjeplein en heeft een ruime frontbreedte van circa 11 meter.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Winkelcentrum De Hovel beschikt over goede parkeervoorzieningen waar op het Oranjeplein of in de luxe parkeergarage onder het winkelcentrum door middel van blauwe schijf gratis kan worden geparkeerd.

Aanvaarding in nader overleg met verhuurder te bepalen.

Daar de unit onderdeel uitmaakt van Winkelcentrum De Hovel zijn er servicekosten van toepassing, deze bedragen circa € 40,00 per maand.
Lees meer

Kenmerken De Hovel 25

Overdracht

Huurprijs
€ 32.175,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 40,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2009

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
195 m²
Overname prijs
1
Frontbreedte
1100
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer