De Leim 14
winkelruimte

6227 CT Maastricht

De Leim 14

verhuurd

Bekijk alle foto's (11)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 2015
Oppervlakte 45 m²

Omschrijving De Leim 14

Locatie
Wijkwinkelcentrum De Leim is, mede door de ligging aan de doorgaande Akersteegweg, goed bereikbaar op zo'n 10 autominuten ten oosten van Maastricht centrum. Het goed functionerende wijkwinkelcentrum omvat, behoudens een PLUS supermarkt, een centraal gelegen horeca paviljoen met daaromheen vestigingen van onder andere HEMA, Etos, Primera, Kruidvat, Hans Anders en Zeeman.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 45 m² en maakt onderdeel uit van het wijkwinkelcentrum. Mede door de ligging aan de doorgaande Akersteegweg en op de kopse kant van het binnenplein tegenover onder andere Etos en Hema, is er sprake van maximale attentiewaarde.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd, te weten, de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. Het object wordt opgeleverd in de staat waarin de ruimte zich bevindt op de ingangsdatum van het huurcontract (eventuele overname van de huidige winkelvoorzieningen in overleg met vertrekkend huurder).

Parkeren
Er zijn volop parkeermogelijkheden aanwezig. Zo zijn er in de directe omgeving gratis parkeerplekken op straatniveau en beschikt het winkelcentrum over een parkeergarage met 104 parkeerplaatsen.

Aanvaarding
In overleg.
Lees meer

Kenmerken De Leim 14

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2015
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
45 m²
In units vanaf
45 m²
Verkoopvloer oppervlakte
45 m²
Verdiepingen
1
Welstandsklasse type
A1
Lees meer