De Linie 44
winkelruimte Te huur

4208 DE GORINCHEM

De Linie 44

€ 1.450,- p/m

Bekijk alle foto's (17)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 2017
Oppervlakte 73 m²

Omschrijving De Linie 44

Locatie
Winkelcentrum Hoog Dalem is gesitueerd in het hart van het woongebied Hoog Dalem, de Vinex-wijk van de gemeente Gorinchem. Een iconisch ontwerp gerelateerd aan de historische plek van de Hollandse waterlinie. Het winkelcentrum is de perfecte locatie voor de dagelijkse boodschappen en dient tevens als ontmoetingsplaats voor de wijkbewoners. Aan de passage en het plein van het winkelcentrum zijn twee grote supermarkten (Nettorama en AH) gevestigd, alsmede Big Bazaar, Kruidvat, Domino’s, Primera, Mitra en diverse speciaalzaken en horecagelegenheden.

Object
Deze voormalige zoetwarenzaak heeft een oppervlakte van circa 70 m² bvo en is gelegen tegenover Kruidvat aan de zuidelijke passage. De verkoopruimte betreft een mooie rechthoekige ruimte zonder pilaren of andere obstakels en is per direct beschikbaar. Aan de achterzijde bevindt zich over de gehele breedte van de winkel de magazijnruimte, keukenblok met afwasmachine en toiletruimte. De winkelruimte kan aan de achterzijde via een separate bevoorradingsgang worden bevoorraad.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige staat opgeleverd inclusief de huidige vloer-, wand- en plafondafwerking, toiletruimte en meterkast. Sommige zaken zoals airco installatie, keukenblok en afwasmachine worden door vertrekkend huurder ter overname aangeboden.

Parkeren
Zowel aan de noord- als aan de zuidzijde zijn, direct aan de entreepartijen van het winkelcentrum, twee gigantische parkeerterreinen gesitueerd met meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen.
Lees meer

Kenmerken De Linie 44

Overdracht

Huurprijs
€ 1.450,- p/m
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2017

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
73 m²
In units vanaf
73 m²
Verkoopvloer oppervlakte
73 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum, wijkwinkelcentrum
Lees meer