De Vest 24c
Bedrijfshal

5555 XL Valkenswaard

De Vest 24c

verkocht

Bekijk alle foto's (14)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1978
Oppervlakte 1.045 m²

Omschrijving De Vest 24c

Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein Schaapsloop I ten oosten van Valkenswaard. Het bedrijventerrein wordt ontsloten via de Leenderweg (N369) en de zuidelijke Randweg/de Vest (N396), die aansluit op de Luikerweg (N69). De Luikerweg en de Leenderweg verbinden het bedrijventerrein met de A67, A2 en de Belgische N74. Op Schaapsloop 1 is een mix van (lichte) industriële, op- en/of overslag en (groot)handelsbedrijven te vinden zoals VDL en metaalbedrijf MCB.

Object
Het bedrijfsgebouw is omstreeks 1978 gebouwd en bestaat in totaal uit een drie bedrijfsunits (De Vest 24a, 24b en 24c) waarvan de linker unit (De Vest 24c) voor verkoop beschikbaar komt. Betreffende bedrijfsruimte is geheel zelfstandig te gebruiken, heeft eigen nutsvoorzieningen en beschikt over een deels omheind terrein met parkeerterrein aan de voorzijde.

De vrije hoogte van de bedrijfsruimte is ongeveer 6.4 meter, onder enkele spanten bedraagt de vrije hoogte circa 5.9 meter. Betreffende bedrijfsruimte beschikt aan de lange zijde over één overheaddeur met daarnaast twee loopdeuren. Aan de voorzijde is een parkeerterrein gesitueerd met entree naar het zelfstandige kantoorgedeelte én entree naar de bedrijfsruimte. De entree naar de bedrijfsruimte is voorzien van pui met loopdeur waarachter de nog functionerende overheaddeur is gesitueerd. De nu nog aanwezige entresolvloer wordt gedemonteerd. De deels vaste entresolvloer tegen de achtergevel blijft behouden. 

De kantoorruimtes zijn weliswaar gedateerd qua afwerking, maar functioneel qua indeling.

Oppervlakte
In grote lijnen kunnen de volgende oppervlakten aangehouden worden:
- perceeloppervlakte 1.210 m²;
- bedrijfsruimte begane grond (magazijn): circa 675 m²;
- kantoorruimte begane grond (entree, twee kantoorunits, toilet en trapopgang): circa 80 m²;
- kantoorruimte verdieping (overloop, drie kantoorunits): circa 75 m²;
- kantoorruimte verdieping (kantoorruimte en kantine): circa 30 m².

Bestemmingsplan
Vigerend bestemmingsplan is 'Schaapsloop 1' met de aanduiding ‘bedrijventerrein’. De voor ‘bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor de categorieën: t/m 4.1

Bijzonderheden
De pandeigenaar was voorheen de exploitant van de diverse TC Automaterialen vestigingen. Na de overname vanuit Parts Point wordt nu de strategische keuze gemaakt waarbij de vestiging in Valkenswaard komt te vervallen. Verkocht wordt in de huidige staat, maar wel vrij van huur en gebruik en ontdaan van handelsgoederen en entresolvloer.
Lees meer

Kenmerken De Vest 24c

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1978
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.210 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
860 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
185 m²
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer